Sista februari

Det har inte blivit så mycket uppdatering nu de senaste dagarna. Det är för att jag har haft mina allra bästa mäklardagar än så länge :) Heja mig! Nu har jag upp över öronen att göra och det älskar jag!

Igår var jag & Johan på inflyttningsfest i Skrapan. Hans syster Anna har flyttat dit, till en liten (väldigt liten) etta, fast med en otrolig utsikt. Jag såg verkligen fram emot att gå ut, vilket var länge sedan jag gjorde. Temat för kvällen var något roligt/konstigt på huvudet så vi åkte in till Buttericks för att hitta något bra. Vi köpte en kungakrona och en tiara i guld, med mycket bling bling :) Utanför Buttericks sen så går handtaget sönder till vår systempåse, allt faller i backen och går sönder. :( Det är då man hatar att systembolaget stänger så tidigt!

Vi gick en sväng på Åhléns, sen till Pizza Hut och åt en trerättersmiddag (vitlöksbröd, pizza & banana split för min del), och delade på en stor karaff vin, och sen en flaska vin. Efter det var vi inte så bittra längre så vi åkte in till Söder och mötte upp alla andra. Det var en trevlig kväll som slutade på Patricia av alla ställen. Vi hade iofs aldrig varit där innan så det var väl roligt att se hur det var där, men vi lär inte återkomma dit igen :P Tyvärr så glömde jag kameran hemma så jag har inte några bilder alls att dela med mig av.

Idag har jag varit med Lisa på tre visningar. Det har för övrigt regnat här i Sthlm hela helgen. Att köra på asfalt känns som en lyx nu mera, heja våren! Nu - middag!

Polkagrisar

Har ni tänkt på att det inte går att köpa polkagrisar på så många affärer längre? Det har man nog inte kunnat på ganska många år när jag tänker efter. Men varför? Polkagrisar är ju nästan det godaste godis som finns! Varje dag så går jag förbi en jättebra godisaffär här i Vällingby när jag går till och från jobbet. Idag slank jag in där efter jobbet och köpte med mig lite polkagrisar hem. Det blev en coca cola, en supersur, en viol och en hallonsalt, mums mums!

Basilisk

Tänk att det är exakt samma sak varenda gång, så fort man absolut inte har tid att vara sjuk, så blir man det. Jag hatar verkligen att ha lite att göra och nu den här veckan, när jag äntligen har jättemycket inplanerat - ja, vad händer då? I lördags låg jag helt däckad hela dagen. Jag klev upp runt 11 och fick i mig ett glas nyponsoppa och en macka, sen mådde jag så illa att jag gick och la mig igen. Nästa gång jag vaknade var klockan sex på kvällen. Inte riktigt kry i kroppen kan man säga! Igår mådde jag inte heller speciellt bra, men jag tog mig iväg till visningen jag hade med Tommy i alla fall.

Idag har jag varit på jobbet hela dagen även fast jag många gånger tänkte gå hem. Men när jag som mest sitter och överväger saken så ringer det ett sånt där samtal som man bara får en gång på en miljon och så fick jag helt plötsligt energi att stanna kvar resten av dagen. Det var nog ett tecken på att skulle stanna kvar och jobba :) Ibland är jag verkligen ett söndagsbarn, och ibland händer det saker som, som bara händer mig helt enkelt!

Nu ikväll sitter jag bänkad framför OS igen såklart. Jag önskar nästan att OS aldrig ska ta slut, det kommer bli så tomt då! Jag dricker lite rött vin (se bild) varvat med te och tills lite senare har jag även köpt den bästa medicinen som finns när man är sjuk - GLASS!


Ett otroligt gott rött vin (nr 6327)