Basilisk

Tänk att det är exakt samma sak varenda gång, så fort man absolut inte har tid att vara sjuk, så blir man det. Jag hatar verkligen att ha lite att göra och nu den här veckan, när jag äntligen har jättemycket inplanerat - ja, vad händer då? I lördags låg jag helt däckad hela dagen. Jag klev upp runt 11 och fick i mig ett glas nyponsoppa och en macka, sen mådde jag så illa att jag gick och la mig igen. Nästa gång jag vaknade var klockan sex på kvällen. Inte riktigt kry i kroppen kan man säga! Igår mådde jag inte heller speciellt bra, men jag tog mig iväg till visningen jag hade med Tommy i alla fall.

Idag har jag varit på jobbet hela dagen även fast jag många gånger tänkte gå hem. Men när jag som mest sitter och överväger saken så ringer det ett sånt där samtal som man bara får en gång på en miljon och så fick jag helt plötsligt energi att stanna kvar resten av dagen. Det var nog ett tecken på att skulle stanna kvar och jobba :) Ibland är jag verkligen ett söndagsbarn, och ibland händer det saker som, som bara händer mig helt enkelt!

Nu ikväll sitter jag bänkad framför OS igen såklart. Jag önskar nästan att OS aldrig ska ta slut, det kommer bli så tomt då! Jag dricker lite rött vin (se bild) varvat med te och tills lite senare har jag även köpt den bästa medicinen som finns när man är sjuk - GLASS!


Ett otroligt gott rött vin (nr 6327)

mamma

Men, va tråkigt att du inte mår bra, Krya på dig. Vilken turdag du haft, hoppas sprint tjejerna också har det. Heja sverige

Elisabeth

Tack för vintipset! Ska prova det. Och du... krya på dig!!

Anonym

Det var ett jättebra vin, tack för tippset