Sista februari

Det har inte blivit så mycket uppdatering nu de senaste dagarna. Det är för att jag har haft mina allra bästa mäklardagar än så länge :) Heja mig! Nu har jag upp över öronen att göra och det älskar jag!

Igår var jag & Johan på inflyttningsfest i Skrapan. Hans syster Anna har flyttat dit, till en liten (väldigt liten) etta, fast med en otrolig utsikt. Jag såg verkligen fram emot att gå ut, vilket var länge sedan jag gjorde. Temat för kvällen var något roligt/konstigt på huvudet så vi åkte in till Buttericks för att hitta något bra. Vi köpte en kungakrona och en tiara i guld, med mycket bling bling :) Utanför Buttericks sen så går handtaget sönder till vår systempåse, allt faller i backen och går sönder. :( Det är då man hatar att systembolaget stänger så tidigt!

Vi gick en sväng på Åhléns, sen till Pizza Hut och åt en trerättersmiddag (vitlöksbröd, pizza & banana split för min del), och delade på en stor karaff vin, och sen en flaska vin. Efter det var vi inte så bittra längre så vi åkte in till Söder och mötte upp alla andra. Det var en trevlig kväll som slutade på Patricia av alla ställen. Vi hade iofs aldrig varit där innan så det var väl roligt att se hur det var där, men vi lär inte återkomma dit igen :P Tyvärr så glömde jag kameran hemma så jag har inte några bilder alls att dela med mig av.

Idag har jag varit med Lisa på tre visningar. Det har för övrigt regnat här i Sthlm hela helgen. Att köra på asfalt känns som en lyx nu mera, heja våren! Nu - middag!

Anna N

Hej Madi=) Det lät som en toppen kväll, förutom pås rackarn som inte ville va me! Men det löser sig ju alltid. Å jag längtar också till vår sååååååå mycket trött på allt som har med kallt att göra. Får min massage/behandlingsbänk i slutet av veckan läängtar. Ska även beställa från Nuskin snart=) Mååår så himla bra, hoppas du gör detsamma. Ta hand om er, KRAMAR Anna