Ny design igen

Jag pallade inte att ha svart bakgrund så nu har jag gjort om designen igen :) Jag älskar kristallkronor!

Visningarna gick mycket bra idag! Bokade in ett intag på plats, vilket är extra viktigt den här veckan eftersom jag är på utbildning och inte är med när de andra ringer upp alla som varit där.

Har precis ätit en superdupergod middag och nu ska jag börja packa inför imorgon. Sen blir det bara mysmysmys!

Ha en trevlig vecka, jag uppdaterar antagligen på torsdagkväll nästa gång.

Skogsbärssoppa

Nu är det lördag igen, tiden går verkligen snabbt! Det är en helt otroligt fin dag idag, dock -12 grader. Jag & Johan ska snart gå till SATS och gymma lite. Det var inte igår kan jag tala om :P

Ikväll blir det Robinsonfinal och mys! Imorgon ska jag vara med på två visningar och nästa vecka ska jag på introduktionsutbildning måndag-torsdag. Det känns som att jag ska åka på semester! Vi ska bo på hotell och äta och dricka gott i fyra dagar. Alla får ett eget hotellrum. Det ska bli underbart!

Tänkte egentligen bara tipsa om en ny god soppa:

Sushidagen

För ett år sen var det inte så länge sen jag & Johan hade blivit tillsammans och det var inte heller så länge sen jag introducerade honom i sushiberoendevärlden. Just ikväll, för ett år sen köpte vi hem oerhört mycket sushi för att testa så många olika smaker som möjligt. Därför döpte vi (eller jag iaf) den här dagen till Sushidagen! :) Finns det Kanelbullens dag osv så bör det ju också finnas en Sushidag. Hur som helst, det jag vill komma till är att vi har ätit sushi till middag idag iaf, dagen till ära. Vi äter iofs en hel del sushi andra dagar på året också, även fast vi faktiskt har trappat ned lite på det.

Det har varit en bra dag på jobbet både igår och idag måste jag säga. På fredag ska jag på mina två första intag på det här nya jobbet, och det är inte vilka intag som helst. Jag känner en oerhörd press på mig själv, på ett positivt sätt, jag är SÅ taggad inför fredag! Håll tummarna för mig!

Just nu sitter jag inbäddad i filtar och kuddar i soffan med både en kopp te och ett glas rött vin bredvid mig. Mys! :) Jag börjar bli rejält trött, vilket jag oftast är på vardagskvällarna nu för tiden. Men nu har ni fått en liten uppdatering från mig i alla fall. Jag vill även berätta att jag köpt en ny parfym idag som luktar riktigt gott :)