Superdupermysdag

Idag har vi haft en superdupermysdag, Johan & jag. Det har varit mulet ute och nu har det regnat hela kvällen. Ser ut att bli regn i flera dagar här nu, så jag hoppas på solsken i Östersund istället eftersom jag flyger dit imorgon :)

Vi köpte en familjesushi på 40 bitar till middag, mums! Vi orkade inte allting såklart, så resten hinner jag äta imorgon innan jag åker ut till Arlanda, det blir nice! Sen till efterrätt drack vi hallonvin och åt vanilj- och jordgubbsglass med hallonfromage och blåbär och hallon till, riktigt gott :) Ni har väl inte glömt att testa det där hallonvinet jag rekommenderade förut här i bloggen?

Sen har vi tittat på några avsnitt av Solsidan. Det är så bra att man utan tvekan kan se det igen! Ser dessutom fram emot den nya säsongen som kommer till hösten.

En stor resväska är packad och imorgon går alltså flyget mot Östersund, Stråket, vännerna och familjen - lovely! Fast jag har inte varit ifrån Johan så länge sen i julas, så det blir jobbigt :( Godnatt!

En väldigt dålig dag

Den här dagen hade jag sett fram emot länge, det fanns så mycket planer och det skulle bli så himla bra. Det började väldigt bra, men sen gick det bara utför, utför och ännu mer utför. Det har varit min sämsta dag på, ja, jag minns faktiskt inte hur länge! Samtidigt vet jag att det är premiär på Stråket där hemma och snart kommer jag hem och hjälper er att festa lite :)

Hur som helst, när jag äntligen kom hem från kontoret så bjöd Johan på middag på Pizza hut med en halv karaff rött vin och efter en stund så blev jag hyffsat glad igen. Nu är vi hemma och ska snart krypa ner och mysa till några filmer. Jag har universums bästa pojkvän och snart ska jag åka hem till världens bästa familj och vänner, det känns bra!Jag bryter ihop och kommer igen helt enkelt

Därmedpasta

Idag skulle det vara mulet sa Smhi men det har inte varit ett moln på himlen på hela dagen! Därför bestämde jag mig också för att vara ledig idag igen! :) Vi tog oss till Långholmen i några timmar idag med och det var sjukt varmt och skönt! Fyra dopp hann vi med innan vi gick upp till Därmedpasta och åt middag. Vi tog varsin pizza, Mezza Luna, och det är helt klart en ny favorit! Den är halvt inbakad och har mozzarella, skinka, parmaskinka, ruccola, olivolja och havsalt! :)

Johan är och jobbar och jag har städat & diskat lite för snart kommer Anna, Johans syster och hälsar på en sväng. Hon bor i samma hus som oss, fast 9 våningar ned :)

En annan sak jag tänkte dela med mig av idag är två böcker/ljudböcker som verkligen rekommenderas. Jag har nämnt den första boken - En nästan vanlig man - tidigare i bloggen. Uppföljningen till den heter - Grannen - och är också väldigt bra!