Därmedpasta

Idag skulle det vara mulet sa Smhi men det har inte varit ett moln på himlen på hela dagen! Därför bestämde jag mig också för att vara ledig idag igen! :) Vi tog oss till Långholmen i några timmar idag med och det var sjukt varmt och skönt! Fyra dopp hann vi med innan vi gick upp till Därmedpasta och åt middag. Vi tog varsin pizza, Mezza Luna, och det är helt klart en ny favorit! Den är halvt inbakad och har mozzarella, skinka, parmaskinka, ruccola, olivolja och havsalt! :)

Johan är och jobbar och jag har städat & diskat lite för snart kommer Anna, Johans syster och hälsar på en sväng. Hon bor i samma hus som oss, fast 9 våningar ned :)

En annan sak jag tänkte dela med mig av idag är två böcker/ljudböcker som verkligen rekommenderas. Jag har nämnt den första boken - En nästan vanlig man - tidigare i bloggen. Uppföljningen till den heter - Grannen - och är också väldigt bra!
Jessica

Åh Mezza Luna är en supergo pizza, även min favorit.Ja stråket för 3 år sen, det var ju superkul ju. Något vi kommer att minnas hela livet.