En underbar midsommar

Åh, suck! Efter en helt underbar och stekhet midsommarhelg så är jag sååå omotiverad till att jobba. Att vara ledig en hel helg, en långhelg dessutom, gav mig verkligen mersmak. Varför utsätter man sig egentligen för ett jobb där man jobbar ca 70 timmar i veckan, 6 dagar i veckan, morgon som kväll? Det frågar jag mig själv en dag som denna! Hehe, vi får hoppas att motiveringen kommer tillbaka och att marknaden i höst blir jättebra, trots val, räntehöjningar, lägre bolånetak m.m.m.m.m. Jag har i alla fall snart sålt alla hus som jag har haft nu i vår, vilket är bra - för då har min chef lovat mig en bra bonus :)

Något annat som jag också är omotiverad till just nu är att börja packa & städa. Det är ju ändå 5 dagar kvar tills flyttlasset går :D Det är fortfarande 21 grader varmt ute och solen skiner, då vill man ju inte vara inne och packa heller. Jag jobbar som bäst under tidspress ;)

För att berätta lite om midsommarhelgen:
Torsdagkväll - Terese kom och jag bjöd henne på en frozen raspberry daiquiri på SkyBar innan vi åkte hem till oss.

Fredagen - Spenderades i Drottningholm med en enorm picknickkorg och champagne och cider. Där låg vi och solade i flera timmar och tog sen en tur inne i slottet innan vi åkte hem. Sen åkte vi in till stan igen, vi visade Skrapan för Terese så att hon vet vart hon ska få bo nästa gång hon kommer ner :) Sen gick vi en promenad genom Gamla stan och stan och åt sen en middag på Pizza Hut.

Lördagen - På förmiddagen så spöregnade, åskade och blixtrade det. Ingen midsommar utan regn! Sen åkte vi in till Mornington på Östermalm och åt en riktigt god brunch, mums! Sen gick vi över till Gröna lund och åkte karuseller i några timmar, superskoj! Sen åkte vi hem och bytte om och tog en sväng till Café Opera. Men jag & Terese var inte på rätt partyhumör så vi åkte hem efter några drinkar. Johan däremot träffade Oskar och kom inte hem förrän vid halv 6 på morgonen.

Söndagen - Lång sovmorgon! Sen åkte vi in med resterna från fredagens picknick till Vasaparken och låg och solade ett par timmar. Sen åt vi mongolisk buffé till middag innan vi släppte av Terese på tåget till Uppsala.

Det var verkligen en perfekt midsommar! Dessutom hittade jag ett rosévin som faktiskt är 100% gott. Både jag, Johan & Terese älskar det! :)