Vi drar till fjällen

Sådär, nu har jag jobbat klart för idag. Nu ska det bara packas lite mera, sen åker vi in till stan och hittar på något roligt tidsfördriv innan vi lägger oss på nattåget hem. Hoppas att det går att sova!

Eftersom jag kommer att vara onåbar både via datorn och mobilen hela helgen så passar jag på att önska alla er som läser detta en riktigt trevlig påsk med mycket god mat, mycket godis och något gott att dricka, förhoppningsvis massor med sol också.

Jag längtar iaf verkligen hem, hem till Kevin & Smilla, hem till familjen, hm, och inte så mycket mera (eftersom jag inte kommer att hinna träffa några kompisar). Men det ska bli skoj att köra skoter i alla fall, det var ju ett år sen sist. Nu ska jag sluta svamla och börja ta tag i saker istället.

 

GLAD PÅSK!

Sen när jag kommer hem igen så kan det gärna få bli sommar direkt!


Sommartid

Weehoo, nu har vi gått över till sommartid! Klockan är snart halv åtta och det är fortfarande ljust ute, helt underbart! Snart är det påsk också, imorgon kväll tar vi nattåget upp till Östersund. Vi kommer fram kl 06.12 på torsdag morgon, usch. Innan vi åker upp till stugan sen så ska vi åka till Jonas & Mirelles nybyggda hus på Frösön och så ska vi svänga förbi hos mormor i Strömsund och gratta henne i efterskott. Ikväll ska vi packa och baka vårt favoritbröd som vi ska ta med oss upp. På fredag kväll är det vi som ska ansvara för efterrätten, jag har bestämt att vi ska baka en vit kladdkaka med hjortongrädde till, mums! Jag har iofs aldrig smakat vit kladdkaka förut, men det kan bara inte vara något annat än jättegott.

Imorse när jag gick ut till min bil så visste jag inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta. Jag har haft min bil sen i somras utan att tvätta den en enda gång (ja, det är sant). Men i lördags så gjorde jag det för första gången, vilket i sig inte är någon större grej. Men imorse när jag kom ut så ser jag en extreeemt stor fågelbajsfläck på min blåa fina lack. Komiskt, ironiskt och typiskt, nu måste jag tvätta den igen.


Dålig uppdatering

Jag är inte så duktig på att uppdatera nu mera, antingen jobbar jag eller så är jag för trött. Det ska bli skönt med en liten påsksemester nästa helg! :)

Det händer inget speciellt i helgen, den är ganska lugn. Jag har tvättat bilen idag och varit hos Angelica nu ikväll. Vi gjorde tacopaj och pratade en massa. Det var första gången jag var i hennes lägenhet som hon har köpt, den är sjukt fin. Så nu vill jag oxå köpa en lägenhet, det vore guld det.

Nu blir det film och mys med min älskade älskling :) Puss hej!