Sex and the city

God kväll! Jag vet att jag inte har bloggat på över en vecka, men det är för att jag inte har gjort något annat än att jobba och sova den senaste tiden :) Idag har i alla fall varit en bra dag. Vi har hunnit storstäda lägenheten, tvättat, gymmat och haft en jättetrevlig kväll med Josefine & Martin.

Först åt vi middag på Pizza Hut. Jag åt en egenkombinerad pizza med grillad kyckling, scampi, bacon och färska championer, mums! Två glass rött till det och en kopp te efteråt. Sen köpte vi en massa godis och gick till Saga och såg på SATC 2.

Filmen var väl kanske inte den bästa jag sett, men helt klart sevärd. Dessutom så gjorde allt runt omkring det hela så mycket bättre. När vi kom dit så delade de ut godis utanför salongen, innan bion började så kom de från Fritidsresor och berättade att en av alla oss skulle vinna en resa till Thailand i vinter för 2 personer, värde 30 000 kr, en skulle vinna en stor goodiebag med make-up m.m. och någon skulle vinna en premunation på Damernas värld tror jag att det var. Åh, vad jag vill vinna resan till Thailand! Efteråt delade de ut små goodiebags till alla också, innehållande choklad, en dricka och en damtidning.
Mervärde 10 000.


Ja det var allt. Godnattpuss!

Sommarfest

Igår efter jobbet var det sommarfest med SF Sthlm. Vi höll till i Koppartälten vid Hagaparken. Till middag fick vi grillbuffé. Det var en riktigt fin sommarkväll och jag hade otroligt roligt och trevligt. Jag & min ena chef, och några andra också såklart, stannade kvar tills det stängde och sen bjöd han mig på en taxi hem. Det enda negativa med kvällen var att jag fick årets första myggbett!


Imorse frågade jag mig själv hur jag kunde vara så otroligt dum att jag inte hade tänkt på att jag faktiskt skulle jobba idag och dessutom ha väldigt mycket att göra + 4 kundbesök. Ja herregud, men det gick! Jag slutade ca 19:30, helt slut och superhungrig.

Jag & Johan har ätit en jättegod middag och snart ska vi plocka fram lite glass. Jag sitter helt nedbäddad i soffan, precis vad jag längtat efter hela dagen. Mina stackars tår är fortfarande helt mongo så idag är det faktiskt lite synd om mig. Jag förtjänar verkligen glass! :) Äntligen helg!