Julkonserter

Imorse fick jag ett sms av Johan som frågade om vi skulle tacka ja till gratisbiljetter till en julkonsert som Avanza bjuder sina kunder på i Katarina kyrka här på Södermalm. Svaret blev självklart JA!

Sen efter en liten stund så får jag mail från en av de högsta cheferna på jobbet. Jag hade nästan helt glömt bort att det skulle vara ett litet lotteri (lite först till kvarn men ändå inte) på jobbet om biljetter till julkonserten i Globen som vårt företag ordnar, och då har jag fått tag i två biljetter där med, WEEHOOOO!! :)

Så nu blir det tre underbara julkonserter i december. Den i Globen är på fredag med bl.a Orup, Lena Ph, Jill Johnson, Darin, Jerry Williams, Måns Zelmerlöw och Mark Levengood. Biljetterna har varit slutsålda sedan i augusti så det känns riktigt riktigt kul att få vinna två biljetter dit :)

Den med Avanza blir nästa måndag :) Sen är den bästa sparad till sist, den 20e december på Cirkus med Shirley Clamp, Sanna Nielsen, Sonja Aldén och Måns Zelmerlöw som jag fick av Johan i födelsedagspresent :)

Vi har ätit tacos till middag, det har varit en bra måndag idag!

Hjortronbrus

Idag har det kommit upp röda julstjärnor i sovrumsfönstren och stora guldljusstakar, guldhjärtan och guldstjärnor i vardagsrummet/köket. Vi har gjort ännu mer knäck och varit på julmarknad i Gamla stan. Vi har nu i massor av knäck i smakerna original, lime, apelsin och kanel. På julmarknaden köpte jag mig en flaska Hjortronbrus, kolsyrad hjortrondricka, som är väldigt väldigt god. Ska nog köpa med mig några flaskor hem till jul tror jag :)

Den här helgen har gått alldeles för fort. Känner mig väldigt omotiverad att kliva upp runt 06.30 imorgon. Men men, jobba bör man - annars dör man :)

VinterlandSåhär ser utsikten ut idag

Vad skönt det är med helg! Igår efter jobbet åt jag & Johan sushibuffé och sen var vi bara hemma, kollade på serier på datorn med flera kannor te och hade det mysigt.

Idag, än så länge, så har jag legat kvar i sängen i flera timmar och läst ut en bok. Nu väntar snart en sväng till gymmet med en rejäl stund i bastun efteråt. Sen ska vi göra någon god middag och ikväll väntar julpynt och knäckbakning, med julmusiken på högsta volym ;)

Trevlig lördag på er!