Ännu en helg är över

I fredagskväll var vi ju och såg Saw 3D på bio med Sofie. Vi var på Rigoletto i Sveriges största biosalong, tyvärr innebar det även att Sveriges största puckon också var där. Men filmen var bra :) Jag hade önskat lite med 3D-effekter bara.


Igår så var jag & Johan ute och gick i flera timmar och passade på att shoppa lite. Sen blev det tacos och hemmamys hela kvällen.Idag har vi städat, slappat, varit på Chill och tittat på fotboll. Djurgården ledde med 2-1 mot Gävle och gjorde sedan självmål i den sista tilläggsminuten, matchen slutade 2-2. Vad jävla pinsamt. Djurgården har gjort självmål nu i de två senaste matcherna. USCH. Nästa söndag är det den sista hemmamatchen mot Halmstad, det ska bli kul! :)

Vi stannade och kollade på första halvlek mellan AIK - Elfsborg också. Tänk att AIK vann. Det betyder att de stannar kvar i Allsvenskan nästa säsong också, vilket är bra, då blir det fler Derbyn! :)

Vi har ätit tacos till middag idag igen, och det blir en lugn söndagskväll med mys och tända ljus.

Svarta stövlar

ÄNTLIGEN! Jag vet inte hur länge jag har letat efter ett par perfekta svarta stövlar. Idag efter jobbet gick jag förbi Scorett här i Skrapan för att se om de hade fått in några nya skor. Jag har varit där säkert en gång i veckan i 1½ månads tid i alla fall. Där fanns faktiskt ett par skor jag aldrig hade sett tidigare, som dessutom bara fanns kvar i en storlek, och de råkade passa helt perfekt och vara superdupersnygga! :) De satt till och med bra över vaderna som jag brukar ha så mycket problem med annars. Som hittat! Har tyvärr inte hittat någon bild på internet på dem och jag orkar inte knäppa något eget kort ikväll heller så ni får nöja er med att titta på de söta strumporna som jag också köpte.Jag och Johan skulle egentligen ut på after work ikväll men vi kände för en myskväll istället, och så blev det :) Jag har världens bästa pojkvän!