Majbrasa á la Sthlm


Annat var det när jag var liten ;)

Har jobbat idag, ätit indisk middag på vår favorestaurang och varit en sväng i Vasaparken och kollat på "majbrasan" och lyssnat på körsång. Jag gillar personalen på indiska restaurangen, trots att jag inte varit där på någon månad så vet de exakt vad jag vill ha, hehe. Nu blir det lördagsmys!

Påsken 2011

Min första påsk i Stockholm har varit av världsklass! Sitter hemma och försöker njuta av de sista lediga timmarna, vad snabbt allting har gått - men så underbart det har varit! Vi har inte ätit ett enda ägg eller något som helst godis. Istället har vi haft en hälsosam påsk och totalt sett har vi varit ute och gått flera mil, vilket börjar kännas i en massa benmuskler jag inte visste fanns innan. :)

Istället för att fira påsken bland flera meter snö i skoteroverall har jag firat bland gröna nyutslagna träd, massor med blommor, gröna gräsmattor och en helt oslagbar värme i fina sommarklänningar och bikini och fått en riktigt fin solbränna. Bättre än så blir det inte :)

Stockholm är en så otroligt fin stad! Jag älskar Stockholm, och jag älskar livet just nu, jag älskar värmen och solen och framför allt så älskar jag universums bästa pojkvän!