Höst och huvudvärk

Jag håller på att bli galen! Jag har haft huvudvärken från helvetet i över ett dygn nu och den går aldrig över. Jag har tagit ut linserna, sovit, masserat, druckit vatten och till och med tagit personligt rekord i Alvedon, men absolut ingenting hjälper. Tror dock att det kommer från nacken så Johan ska få äran att massera mig om en liten stund. Det verkar som att det har blivit en vana att jag ska få huvudvärk på mina lediga dagar, buhu!

Trots huvudvärken så har jag i alla fall varit på Stockholms Universitet och på stan en liten sväng. Jag har även simmat en timme och relaxat lite grand. Imorgon är det skola igen så det är bäst att jag är helt okej så att jag orkar med en hel dag med företagsekonomi. :)

På tal om skola så ska jag läsa dubbelt i höst. Har kommit in på lite fördjupningskurser som jag ska läsa helt på distans på sidan av min riktiga utbildning. Det blir kul! Johan ska göra likadant fast gånger 100 så det blir nog en höst i pluggets tecken i år. Men med tanke på vårt mål just nu så kommer det att vara såå värt det!

Man märker förresten att det är höst nu när alla serier är tillbaka på tv. Robinson har redan börjat och snart blir det Bonde söker fru och Ensam mamma söker, haha. Det blir dock endast Robinson som jag kommer att följa i år. Och såklart, Halv åtta hos mig! :) Dessutom har Globen börjat lysa i fina färger varje kväll igen, också ett hösttecken.

Puss & godnatt!

Sista sommarvärmen?

Just nu är jag väldigt kluven ang. hösten. Jag älskar att kolla efter nya koftor, skor, matchande halsduk/mössa/vantar osv osv osv. Men neeeej, inte höst redan! Vart tog sommaren vägen? Varför bor jag i ett land som har en så kort sommar? Nu är det en hel evighet innan det blir varmt igen. Den här helgen har varit riktigt varm och skön, hoppas att vi kan få några dagar/veckor till. Hoppas, hoppas! :)

Den här helgen har också gått jättesnabbt, för just den här helgen har jag haft en massa roliga besök. I fredags så åt vi lunch med Therese & Linus, igår träffade jag Minna en stund, idag har jag varit med Elin nästan hela dagen och nyss har jag ätit middag med Malin & Sven-Björn! :)

Det är en jättefin sensommarkväll så nu ska jag dra med mig Johan ut på något kul tror jag! :) Puss!

Spanien & skolstart

Tjoho! Jag är tillbaka i kalla och tråkiga Sverige och idag har skolan börjat - det var faktiskt ganska kul! Jag har haft det helt underbart på Gran Canaria och i Anfi del Mar där Malins lägenhet ligger. Kommer inte ens ihåg om jag har varit såhär brun någon gång tidigare ;)

Dagarna har bestått av egna frukostar på balkongen, några timmars sol och bad vid poolerna eller vid havet (älska Atlanten!), lunch på någon av alla restauranger i området, några timmar sol och bad till, tillbaka till lägenheten och göra oss klara för middagen. När Kevin & Albin somnat så blev det vin/drinkar, efterrätter och sällskapsspel på balkongen. Otroligt mycket bus och mys också! Även några dagsutflykter till Puerto Rico och Puerto Mogan.

Vi har knappt haft ett moln på himlen på hela veckan och ca 37 grader varmt varje dag! Så att komma hem till en tidig höst här i Sverige är inte det minsta roligt, än så länge. Ja, förutom att vara tillbaka till Johan såklart! :)Utsikt från balkongen
Kanske bjuder på fler bilder någon annan dag :)