Höst och huvudvärk

Jag håller på att bli galen! Jag har haft huvudvärken från helvetet i över ett dygn nu och den går aldrig över. Jag har tagit ut linserna, sovit, masserat, druckit vatten och till och med tagit personligt rekord i Alvedon, men absolut ingenting hjälper. Tror dock att det kommer från nacken så Johan ska få äran att massera mig om en liten stund. Det verkar som att det har blivit en vana att jag ska få huvudvärk på mina lediga dagar, buhu!

Trots huvudvärken så har jag i alla fall varit på Stockholms Universitet och på stan en liten sväng. Jag har även simmat en timme och relaxat lite grand. Imorgon är det skola igen så det är bäst att jag är helt okej så att jag orkar med en hel dag med företagsekonomi. :)

På tal om skola så ska jag läsa dubbelt i höst. Har kommit in på lite fördjupningskurser som jag ska läsa helt på distans på sidan av min riktiga utbildning. Det blir kul! Johan ska göra likadant fast gånger 100 så det blir nog en höst i pluggets tecken i år. Men med tanke på vårt mål just nu så kommer det att vara såå värt det!

Man märker förresten att det är höst nu när alla serier är tillbaka på tv. Robinson har redan börjat och snart blir det Bonde söker fru och Ensam mamma söker, haha. Det blir dock endast Robinson som jag kommer att följa i år. Och såklart, Halv åtta hos mig! :) Dessutom har Globen börjat lysa i fina färger varje kväll igen, också ett hösttecken.

Puss & godnatt!