Nyårsafton

Jag & Johan gör oss i ordning, samtidigt som vi tittar på Chelsea - Aston Villa och laddar upp inför den årliga och helt magiska skaldjursbuffén på Sthlm Fisk. Förra året satt vi där i fyra timmar och frossade i oss hummer och alla andra goda skaldjur + en massa gott från dessertbordet. Vi får väl se hur länge vi stannar där ikväll! :)

Jag ska berätta mer om vårt nyårsfirande en annan dag, och som vanligt en resumé av det gångna året. Det ser i alla fall ut att bli en riktigt fin och klar natt - vilket betyder att vi kommer att ha den ultimata utsikten vid tolvslaget inatt!

Nu återstår bara att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!

Mysdagar deluxe

Det är ju helt fantastiskt att jag & Johan är lediga tillsammans både den här och nästa vecka! Sedan jag kom hem så har vi verkligen haft mysdagar deluxe! Vi hade ju en hel del mys att ta igen från förra veckan när jag var hemma i Norrland så det är ju inte mer än rätt. :)

Jag kom på att jag har glömt att berätta att jag kom in på en kurs till på det andra antagningsbeskedet som kom i tisdags. Så nu till våren väntar 30 högskolepoäng som jag ska läsa på distans utöver min vanliga utbildning + praktik. Ser verkligen fram emot det! :)

Idag har jag även planerat buffén av champagnedrinkar vi ska ha på nyår, trerättersmiddagen vi ska göra på tisdag och lite roliga event som händer i januari och februari. Johan bjöd på sushi till middag och nu ska vi krypa ner och titta på den nya filmen, Johans Glans - det bleka hotet. :) Kram på er!

Eat Pray LoveIdag har jag sett den här filmen.
Betyg 7,5 av 10 skulle jag nog säga.

Lyckan, kärleken och meningen med livet heter den ju på svenska.
Något jag verkligen önskar och brinner för,
är att fler människor ska hitta sig själva,
sin egen lycka, kärlek och meningen med sina egna liv.
Att leva efter det gör livet både roligare och enklare.
Därför vill jag påminna er alla om att välja bort det och dem
som tar onödig och dyrbar energi och tid från er,
och istället omge er av positiv påverkan och energi!