Nästan som sportlov

Det var en jobbig måndag morgon imorse, trött som bara den. Jag har haft en jättebra och mysig helg på alla sätt och vis. I lördagskväll kom Sofie hit och åt tacos med oss, vi hade lite myskväll och tittade på film. Sofie sov över här och i söndags tittade vi på en massa resor och lyxade till det med en middag på Mest Bar & Kök.

Det är sportlov den här veckan i Stockholm och på grund av lite sjukdomar så har vi nästan ingen skola alls den här veckan. Vi hade en föreläsning i förmiddags och så har vi en på torsdag förmiddag. Så såg en vanlig vecka ut i Gävle men på den här utbildningen är det helt annorlunda. Det ska bli skönt! Jag ska i och för sig jobba två dagar och så har jag tenta i början på nästa vecka. Tentaplugget börjar nu!


God sushi från i lördags

En kväll med Karin

Är ganska trött såhär mitt i natten men tänkte ändå skriva några ord innan jag går och lägger mig. Det har varit en mycket bra fredag idag - halvdag i skolan och så har jag haft en mycket trevlig kväll. Jag, Karin och två kompisar till henne har ätit middag på Koh Phangan. Vi fick vänta i 1½ timme innan vi fick ett bord men det gick ganska snabbt med några drinkar och mycket prat. Till varmrätt sen så åt jag mustig anka med chili, lök, vitlök & grönsaker i ostronsås & färsk holy basil (hot). Till efterrätt var jag tvungen att smaka pannkaka med fyllning av banan, kokosgrädde & palmsockerkräm. serverat med vaniljglass - och så några drinkar till!

Efter det gick vi till Ljunggrens och mötte upp några andra kompisar till Karin + hennes pojkvän. Karin bor ju i Bengladesh nu för tiden så det är inte så ofta vi ses. Men det har verkligen varit en trevlig fredagkväll i hennes sällskap. Tack vännen! :)Russinfingrar

Jag har precis bestigit ett av de största diskbergen genom tiderna. Snälla, ge mig en diskmaskin! Russinfingrar är något av det värsta jag vet. Jag ska köpa såna här snygga diskhandskar tänkte jag, då kanske det blir lite roligare i alla fall?

Speciellt ringen är ett måste! ;-)

Idag är jag ganska så frisk igen, så jag har varit i skolan och läst marknadsföring hela dagen. Den kursen har jag ju läst i Gävle förut men det är ganska kul med repetition och dessutom mer butiksinriktat denna gång. Vi har satt igång med ett grupparbete som innefattar en marknadsundersökning. Så jag vill bara förvarna vänner och familj om att ni kommer att få svara på den inom en snar framtid :-)

Nu är jag & Johan förtjänt av lite mys, te och glass tycker jag!