Sockervaddsmartini

Den här helgen har varit så himla mysig och underbar! Jag hämtade upp Minna & Kicki på Centralen i fredags efter skolan och så åkte vi hem till mig en stund. Sen tog jag med dom på vår Indiska favoritrestaurang här på söder och sen var vi bara hemma och myste till en film.

I lördags åt vi frukost på ett café här i närheten med Ida och därefter blev det några timmars shopping inne i stan. Sen åkte vi hem och tog med oss Johan till Friday´s. Där satt vi i typ fyra timmar och frossade i god mat och ännu godare drinkar! Min absolut bästa drink var en martini med sockervadd! Helt klart en ny favorit! :)

Idag har vi ätit sushibuffé och bara tagit det lugnt! :) Efter att dom åkt hem skulle jag lägga mig och "vila" och sov i fyra timmar, suck. Men nu blir det i alla fall Solsidan nr 4 och en stor kanna te :)

Hoppas att ni snart kommer tillbaka igen, jag saknar er!

Vilken mysig dag

Idag har jag haft en bra och mysig dag. Varit i skolan och jobbat med gruppdynamik på förmiddagen, lyxigade till det med en kinalunch med Johan, efter det blev det lite shopping (mer reafynd!) och sen gick jag till frissan. Kom därifrån ca 3 timmar senare med en fräsch frisyr och nya färger i håret. Supernöjd! :)

Det har varit jättekallt hela dagen! Men strålande sol och klarblå himmel, det är ganska mysigt ändå! :)

Nu håller vi på att städa/plugga/fika och förbereda inför imorgon. Jag börjar en ny kurs imorgon och efter skolan får jag besök av Minna & Kicki som ska stanna hela helgen och mysa med mig! :) Det ska bli underbart!

En trött tjej

Efter en hel dag med gruppdynamik, intervju och shopping så är jag en riktigt trött tjej ikväll. Det finns fortfarande jättemycket fynd kvar på rea! Jag har legat nedbäddad i soffan hela kvällen och kollat på tv. Tittar ni på Sveriges mästerkock? Superbra program! Sen tittade jag på Fuskbyggarna och då kom jag på att jag ju faktiskt kan en hel del om hus. Jag har på något sätt förträngt/glömt bort det. Men det kan jag! :)

Byter soffan mot sängen nu istället. Godnatt älskade vänner!