Mitt nya jag

Jag har gått och blivit rejält krasslig i halsen de senaste dagarna, och med tanke på att det är 13 dagar kvar till Gran Canaria så hoppas jag verkligen att det försvinner snart! Men det är inte så lätt med tanke på att jag pratar hela dagarna på jobbet =/

Idag har jag varit ledig och jag & Johan har varit ute på Djurgården och kopplat av lite. Jag läste bland annat ut en bok som jag tänkte tipsa om, en bra tjejbok:Har nyss ätit en god middag bestående av pasta med pesto, soltorkade tomater, olivolja och halloumi. Mums! Blir en lugn och mysig kväll, ska försöka ladda upp inför en vecka med mycket jobb! Sista riktiga sommarjobbsveckan, rätt skönt faktiskt!

Underbara människor

Ikväll har jag varit på Koh Pangan med Marie & Josse i ca 4½ timme, det har varit världens mysigaste och trevligaste kväll. Har ni inte varit där så måste ni dit :) Supergod mat också! Efter det så upptäckte jag att jag visst hade glömt hemnyckeln hemma så jag fick ringa Johan som är ute med sin sommarklass och dricker öl. Utan att jag ens antyder eller ber om det så tar han taxi tur och retur till mig och ger mig sin nyckel. Jag har världens bästa och finaste pojkvän jag! :) Och de finaste vännerna också! :) God natt!

Grillning och allsång

Åh, vilken underbar dag! Jag har haft en heldag med Hannah i min klass. Det har varit mulet men ca 25 grader varmt, så vi invigde Hannahs nya grill i Rålis med marinerade kycklingspett, halloumi, championer, sparris och tsatziki. Sen så delade vi en flaska rött och hade det mysigt och roligt. Efter ett tag åkte vi till Skansen och gick in gratis till Allsången tack vare söta Marie O. Där var det verkligen galet mycket folk men vi hade det bra ändå, och så fick jag se Måååns.

Sen gick vi tillbaka in till stan i den underbara tropiska Stockholmsnatten och på vägen hem från tuben och hit så träffade jag Josefina som jag inte träffat på hela sommaren trots att vi bor i samma hus. Men vi ska ses imorgon igen, det ser jag verkligen fram emot :) God natt!