Midsommar 2011

Midsommarafton firade vi med Sofie & Ola. Vi hade vinpicknick på Djurgården på dagen, åt sedan mongolisk buffé vid Odenplan till middag och avslutade kvällen på ett mysigt ställe i Gamla stan. En lugn och trevlig dag. :)

Igår hade jag tjejkväll med Lisa & Sofie i klassen. Vi åt middag på Friday´s, drack vin och pratade i flera timmar hemma hos Lisa och gick sen vidare till Utecompagniet. En helt underbar kväll :)

Ikväll avslutas midsommarhelgen med hemmamatch mot Häcken! Om lite mer än en timme beger vi oss till Stadion. Blir det fjärde raka vinsten tro? :) Sjukt taggad i alla fall!

Bra väder har vi haft nästan hela helgen också. Mycket bra :)

En sjukt bra dag

Ja, jag kan verkligen inte säga något annat än att det har varit en sjukt bra dag idag (nu har det iofs blivit torsdag, men ni får tänka onsdag). Efter en mysig sovmorgon så åkte jag in till stan och träffade Malin & Kevin i några timmar. Kevin är verkligen världens bästa! Sen jobbade jag och det gick både väldigt bra och var sjukt roligt. Sen träffade jag några klasskompisar på uteserveringen på Snaps där vi visst blev sittandes hela kvällen. Av någon anledning så fick en fransk kille för sig att bjuda oss på en massa flaskor med vin och det tackade vi ju inte nej till direkt. :) Verkligen en helt galet bra kväll! Mina tjejer är helt klart av högsta världsklass!

Trött och lite onsdagslullig ska jag gå och sova nu! Kommer att somna väldigt lycklig ikväll :)