Det här med Scorett

Efter en middag med Sofie på Vapiano i Gamla stan så råkade jag som vanligt slinka in på Scorett här i Skrapan och hittade dessa underbaringar för halva priset :) Så nu kan det gärna få bli varmt snart! Dessutom hittade jag ett par fina spetsstrumpor i svart och ljusbeige, allt från märket Tiamo.

Ramlösa Ananas

Har ni smakat nya Ramlösa Ananas? Helt klart min nya favorit!


Igår låg jag totaldäckad hela dagen. Jag hade feber, ont i halsen och helt galet ont i hela kroppen. Men idag mår jag bättre, lite ont i halsen kvar bara. Är ändå hemma från skolan idag för att kunna dricka massvis med te och vara lite tyst. Det berodde nog på en blandning av Kevinbaciller och kylan under fotbollsmatchen. Tänk om jag kan få bli frisk på riktigt nu, det vore jäkligt nice!

Råsundapremiär

Vilken fantastisk dag det har varit idag! Min sista dag på mitt extrajobb - UNDERBART - fick en fin flaska skumpa och sen skyndade jag mig hem, klädde på mig allt jag kunde och åkte till Råsunda med Lisa & Elin. Min första match för i år, min första Sverigematch och min första Zlatanmatch. Ganska kallt men ändå roligt, och roligt med vinst! Men jäkligt tråkigt att Zlatan missade sin straff!

Nu har jag hällt i mig lite tomatsoppa och mina ben börjar sakta men säkert att tina upp igen. Jag älskar fotboll alltså! Nu har jag invigt Råsunda för i år, nästa gång jag ska dit är på måndag då allsvenskan drar igång med derby mellan AIK och DIF. Platser i Djurgårdsklacken bokade sen länge tillbaka - åh, vad jag längtar!