Fyra dagar kvar

Det närmar sig med storsteg! Lite jobbigt just nu bara att alla vädersajter visar regn nästan hela veckan vi ska vara där. Glöm det säger jag bara! Jag vägrar en regning semester! Nu ikväll har dom ändrat sig lite grann till finare väder, hoppas att dom fortsätter så ;)

Har jobbat hela dagen idag, sitter nu hemma och gäspar och ska snart börja med middagen.

Varje gång jag jobbar så är det minst en person som frågar vilket land jag kommer ifrån, eller påpekar att jag pratar bra svenska. Detta händer förvisso varje sommar men jag slutar ändå aldrig att förvånas. Jag blir alltid lite chockad när folk börjar prata spanska med mig, jag kan inte ett dugg spanska! Men jag tycker ändå att det är lite roligt. :) Det värsta var nog ändå sommaren 2007 när en utländsk gubbe på Stortorget i Östersund påpekade att jag pratade bra svenska när jag skulle köpa jordgubbar av honom, haha!

Well, dags för middag!

Fem dagar kvar

Första riktiga dagen på sommarlovet har varit solig, varm och jag har verkligen känt mig ledig! Har fixat lite inför Mallorcaresan på lördag, varit på stan, varit på långpromenad, gymmat, lagat god mat och god matlåda tills imorgon osv. :)

Tills på fredag måste jag ha bestämt mig för två praktikplatser. Jag trodde att jag hade bestämt mig förra veckan men nu har jag ändrat mig igen och är nästan tillbaka på ruta ett. Så när jag var på stan idag så gick jag runt i en massa olika tänkbara butiker och kände mig för. Jag tror att det hjälpte mig lite på traven i alla fall. :)

Det gick riktigt bra på gymmet idag också. Min fot fungerar bättre och bättre för varje gång på löpbandet nu för tiden och det gör mig så otroligt lycklig! :D

Nu blir det film och mys!