Första pris i rastlöshet

Både jag & Johan har blivit lite småförkylda sen i helgen när världens förkyldaste syster var här och hälsade på. Sitter därför och knaprar lite Echinagard för tillfället och då kom jag bara på att jag måste blogga om det. Jag har nämligen alltid tyckt att Echinagard är väldigt gott, hade det funnits som godis hade jag lätt köpt det. Knäppt!


Och en annan sak som jag vill blogga om är hur otroligt taskig tajming jag & Johan har just nu. Johan sitter hemma och pluggar i stort sett varje dag (och kväll), och jag har haft mycket i skolan och framför allt på praktiken nu de senaste månaderna, så nu när jag kommer att vara väldigt mycket ledig framöver så såg vi fram emot mycket mys här hemma! Den här veckan är jag t ex ledig måndag, tisdag, onsdag, lördag och söndag, nästa vecka likaså, och därefter har jag jullov i en hel månad (!). Men nu har Johan fått ett nytt jobb, med start i måndags naturligtvis, där han är borta hela dagarna nu i några veckor på utbildning. Missförstå mig inte på något sätt, det är naturligtvis jättebra och roligt att han har fått ett nytt jobb! Men JAG, har nu suttit ensam hemma i två dagar och haft så otroligt jäkla tråkigt så jag näst intill har velat hoppa ut från Skrapan av rastlöshet. Det bådar verkligen inte gott inför en hel månads jullov så jag hoppas för allt i världen att jag får jobba mycket :D

Tenta på torsdag... Ska plugga lite till innan jag går och lägger mig. :)

Första advent

Det här har varit en bra helg! Igår så åkte jag med syrran, Jenny & Jelena till Attitudemässan i Kista. En mässa som inte såg så mycket ut för världen från början och som vi egentligen inte hade tänkt stanna så länge på, men vi blev visst där i ca sju timmar, och hade nog kunnat stanna ännu längre också om det inte vore för att de stängde kl 20! :) Stackars Johan var hemma och pluggade hela dagen så jag kände att jag behövde pigga upp honom lite med detta foto (Telenor bjöd på stora pepparkakor som man fick designa som man ville)


Vi såg bra modevisningar där bland annat Velvet sjöng live, minglade med designern Lars Wallin, drack goda drinkar, fick håret lockat, kollade på läppförstorningar, såg EM-finalen i kroppsmålningar och såg en massa roliga kändisar. Helnöjd!Idag är det första advent, 11 plusgrader, regn och storm! Jag & Johan har julpyntat här hemma och bjudit Sofie & Ola på julmysfika. :)

12 veckors träning

SATS har haft en kampanj i höst med att man ska träna minst två gånger i veckan i tolv veckor i sträck, för att få en present. Ikväll fick jag min sista stämpel och fick kvittera ut min "fina" present.Det var ju inte mycket att hurra för direkt, men det var ju inte heller den som var huvudsaken till att komma igång ordentligt med träningen. Men det har verkligen varit en bra morot för mig, jag är för mycket tävlingsmänniska för att inte kunna få de där två stämplarna varje vecka. Det är nästan så att jag får börja med ett eget stämpelkort här hemma nu för att kunna fortsätta minst lika bra.

Idag hade jag min iPod full med julmusik som jag spelade på högsta volym, och 11 km på gymcykeln bara flög förbi. Det fungerade väldigt bra med andra ord, det var sjukt vad roligt allting blev helt plötsligt =)

Idag var förresten första dagen i skolan efter praktiken också. Jättekul att träffa alla! Nu är det två rapporter, tentaplugg och en uppsats i distanskursen som står på schemat, full fart! =)