Fredagsmys

Nu är första veckan på Indiska Östermalm avklarad och oj, vad trött jag är ikväll! Att vara i en liten butik på Östermalm är ju som natt och dag jämfört med att vara på Hötorget, men det har sin charm det med. Framför allt så har det varit en mycket rolig vecka. :)

Jag & Johan unnade oss en middag ute ikväll, och snart ska vi krypa ner och titta på film, äta något gott och bara mysa. Det känns som den ultimata fredagskvällen just nu och det ska bli så himla skönt med helg. :)

Sitter och knåpar med min önskelista också. Snart fyller jag år! :)

Magi på Stadion

Ikväll spelades en historisk match på Stadion. Sista matchen för säsongen, men det enda av betydelse var att det var sista matchen får Pa Dembo Touray och Mattias Jonsson - två otroligt betydelsefulla spelare i Djurgården. Det kommer bli så himla tomt utan dem! Men det ska bli spännande att se vilka deras ersättare kan tänkas bli och om några andra överhuvudtaget kan ta deras plats.

De spelade riktigt bra under första halvlek, och matchen slutade 1-1. Den hade helt ärligt kunnat få sluta hur som helst, för det jag och de 10 223 andra i publiken, i första hand, kom för att se var ju hyllningen och avtackningen för Dembo och Jonsson. Det var en underbar stämning och ett känsligt avsked.

Lite sorgsna åkte vi till Sats på Vasagatan och badade lite bubbelpool och bastade innan vi köpte med oss en sushi hem till middag. Nu är även denna helg slut och imorgon börjar jag på Indiska på Östermalm, hoppas att det blir lika bra som på Hötorget. :)

Jag & Johan kom förresten med på ett klipp som DIF.se gjorde. Kolla in klippet här och spola fram till 09.09 om ni inte vill se hela. :)

Cupcakes och plugg

Min sista dag på Hötorget igår var grym på alla sätt och vis! Jag ville aldrig gå hem! :) Jag & Michelle bjöd ut våra butikschefer på lunch, vi åt asiatisk buffé på Kungsgatan. Det var jätteskönt för mig att få träffa Helena som ska bli min handledare från och med måndag och fyra veckor framåt också. :)

Idag har varit den konstigaste lördagen på väldigt länge. Jag vaknade av mig själv runt halv sju, somnade om till kl nio, somnade om igen och klev inte upp förrän halv två. Vad hände? Efter det har det inte heller hänt så mycket förutom att vi har varit och handlat lite, gjort en god middag, pluggat, kollat på flera utbildningar utomlands, bakat cupcakes och datanördat. Hm ja, det var den lördagen det.

Nu får det nog bli läggdags snart. Kram! :)