Magi på Stadion

Ikväll spelades en historisk match på Stadion. Sista matchen för säsongen, men det enda av betydelse var att det var sista matchen får Pa Dembo Touray och Mattias Jonsson - två otroligt betydelsefulla spelare i Djurgården. Det kommer bli så himla tomt utan dem! Men det ska bli spännande att se vilka deras ersättare kan tänkas bli och om några andra överhuvudtaget kan ta deras plats.

De spelade riktigt bra under första halvlek, och matchen slutade 1-1. Den hade helt ärligt kunnat få sluta hur som helst, för det jag och de 10 223 andra i publiken, i första hand, kom för att se var ju hyllningen och avtackningen för Dembo och Jonsson. Det var en underbar stämning och ett känsligt avsked.

Lite sorgsna åkte vi till Sats på Vasagatan och badade lite bubbelpool och bastade innan vi köpte med oss en sushi hem till middag. Nu är även denna helg slut och imorgon börjar jag på Indiska på Östermalm, hoppas att det blir lika bra som på Hötorget. :)

Jag & Johan kom förresten med på ett klipp som DIF.se gjorde. Kolla in klippet här och spola fram till 09.09 om ni inte vill se hela. :)
Karin

VILL JAG MED:) Kan du inte komma och hälsa på då? kramar