Matevent och shopping

Idag har jag spenderat många många timmar i Nacka Forum. Först åkte jag dit med Johan så att vi kunde gå runt och shoppa lite tillsammans, sen kom Anna & Matti dit, vi åt lunch och fortsatte shoppingen. Samtidigt så var det matevent där med en massa provsmakning, Tina Nordström var där m.m. Mysig dag!

Mysig kväll blir det också. Vi har köpt hem så att vi ska göra Rossini. Det är min absoluta favoritdrink för tillfället.


Rossini!
Har ni inte testat? Då måste ni göra det!

Morgonstund har guld

Vaknade av mig själv kl 04.00 första gången men lyckades somna om till 06.45. Sen var det kört. Alltid lika roligt på en lördag. Som tur är så var min kära Therese inne på WhatsApp samtidigt så jag kunde roa mig där en stund medans Johan fortfarande sov. Nu är vi dock uppe båda två, solen skiner för fullt och frukosten är på gång. Vi får se vad denna dag bjuder på. Vi ska i alla fall ta en sväng till Nacka Forum, det är matevent där idag! :)


Vinnarskalle

Jag glömde förresten att berätta en sak igår. Kommer ni ihåg för ca 2 månader sedan när jag och en grupp i klassen hade en exklusiv tjejkväll som ett projekt i skolan? De andra grupperna i klassen gjorde också varsitt projekt fast med andra teman. Ingår utsågs vinnarna, vilket blev min grupp! :) Älskar att vinna!


Vinnargänget!! :)