Sweet Berry

Gahh, det är livsfarligt att vitsas i ett köpcentrum med 150 butiker varje dag. Men kul! ;) Idag efter jobbet stannade jag kvar och shoppade lite smått och gott. Bland annat kom jag hem med tre nya gloss från Pierre René. Jag har alltid haft svårt att hitta bra läppglans, men dessa är superbra. Helt underbara färger, håller länge och kladdar inte. Endast 39,90 kr/st!När Johan kommer hem från jobbet ska vi äta tacos! Mums! Under tiden har jag börjat titta på Kroatien - Sverige. Otippat nog är det redan 1-0 till Sverige, tack vare en straff som Zlatan satte! :)

Fjällyoghurt

Dagens nya smak är denna fjällyoghurt från Milko med smak av körsbär! Har inte ätit den i några större mängder ännu, men första smakprovet var gott! Just körsbär verkar vara en väldigt svår smak att få till, de flesta smakar verkligen bara fejk. Men men, jag välkomnar alla nyheter, som ni vet. ;)Jag har haft en sjukt effektiv kväll med grupparbeten hit och telefonkonferenser dit. Nu ska jag stupa i säng, lite glass och te till halsen först bara! :) Sov gott!

BikBok överraskar

Idag när jag var inne på BikBok hittade jag de här godingarna! Jag hann inte testa dem. Men jag ska försöka hinna det imorgon! De borde vara helt perfekta för mig som gärna vill gå i höga klackar men som inte alltid är så stabil på dem. ;) Riktigt snygga till sommaren dessutom. Åhh, ge mig sommar NU!