Finbesök och god mat

Oj oj oj vilken dag! De första timmarna gjorde jag den mest effektiva städningen någonsin tror jag. Hela lägenheten storstädades och skrubbades i stort sett centimeter för centimeter. Jag hann precis fixa tre liter jordgubbar innan det plingade på dörren och världens bästa bror, Mirelle och Linda kom! Vi frossade i jordgubbar och drack en flaska bubbel innan vi gick ut på en promenad i solen. Efter lite vin och öl på Snaps gick vi hem till lägenheten igen, förberedde middag och drack Lambrusco. När Johan kom hem från jobbet blev det dags för middag, vilket blev kyckling i yoghurt- och indiska kryddor, tillsammans med Naanbröd, mangosallad och ris. Till efterrätt serverade jag vit chokladpannacotta med passionsfrukt och passionsfruktvin till. Allting var så himla gott och nu är vi alla helt sjukt mätta.
 
På alla sätt och vis har det varit en helt underbar dag! ♥

Premiär på Mälarpaviljongen

Jag & Maria lyckades precis pricka en timme med solsken mellan alla regnskurar och lyxade till det med en räkmacka och ett glas vin på Mälarpaviljongen idag. Det är det bästa söndagslyxet det! Sen kom regnet tillbaka och vi fick gå vidare i spöregn. Jag & Johan hade egentligen tänkt att göra någon mysig utflykt i eftermiddag men vi får se hur det blir med det eftersom vädret är så opålitligt. Nu skiner solen men vi ser gråa regnmoln åt alla håll. Det enda som är riktigt säkert är att det blir fotboll ikväll. =)
 
Riktigt mumsigt var det! =)

Aix-en-Provence

Fredag den 15e juni åkte vi med buss från Marseille till Aix-en-Provence. Det var en otroligt mysig stad och hade den bara legat nära vattnet hade den varit näst intill perfekt. Här åt vi också en jättestor god hallonmacaron! Jag har tyvärr lite strul med bilderna härifrån så ni får nöja er med dessa så länge! =)
 
 
På kvällen var det dags att börja packa inför hemresan till Sverige.
Det kändes inte alls något roligt!
Så vi tröståt lite créme brûlée.
Nu har vi i alla fall varit hemma i Sverige i snart en vecka.
Det känns ungefär lika deprimerande som vädret ute idag = mulet och regn.