Titanic 3D

Titanic är ju en fantastisk film alltså. Det var så många år sedan jag såg den sist och den var minst lika bra idag. Inte jättemycket 3D-effekter kanske, men säg någon 3D-film som har det? Däremot är jag lite besviken på arrangemanget. Om man kallar det för en "exklusiv" förhandsvisning så ska det ju finnas något exklusivt i det hela. Det fanns det inte. Fast filmen var ju gratis. Det var ju tur det ;)

Innan filmen så åt jag & Jennie "middag" på Espresso House på NK. Innan det hade jag köpt ett paraply. Årets första. Antagligen årets första riktiga spöregn också. Sen glömde jag det på toaletten på NK. Klantigt värre. Jag hann inte ens använda det. Därav kom vi även blöta som dränka katter till bion också, hehe.

Nu ska jag titta på finalen av Sveriges mästerkock på TV4-play. :)

Äta middag i ett fönster

Ikväll har jag haft det riktigt tisdagsmysigt. Jag och Hannah har varit i hennes nya lägenhet som hon inte har flyttat in i ännu. Vi köpte med oss middag (dumplings för min del) och en flaska bubbel och åt middag i ett av hennes djupa fönster. Hennes lägenhet är underbar. Byggnaden är snart 100 år gammal, det är högt i tak, djupa fönster och den gamla charmen är bevarad. Och det bästa av allt, balkong i perfekt söderläge och nära Långholmen. Där ska jag hänga i sommar kan jag lova! :)

Mitt på dagen fick jag även ett mail om att jag vunnit två biobiljetter till en "exklusiv" förhandsvisning på Titanic i 3D på biograf Park imorgon! Jag var med och tävlade på Maria Montazamis blogg. Alltid roligt att vinna något! :) Som sällskap ska jag ta med mig Jennie! :)

Förutom det så har jag några nya smaker att rapportera om. Först ut är tre nya smaker från LOKA.


Banan & Kiwano - Känns skumt att dricka något med banansmak. Men ändå helt ok!
Jordgubb & Lakrits - Blääää.
Päron & Pitanga - Njaaaa.Det finns väl ingen som har missat denna va? Jag tyckte dock inte att den var så god.

Nu vann Chelsea över Benfica i Champions league också! Fasen vilken bra dag! :)

Det är roligt att fynda

Ibland när jag lyckas göra riktigt bra fynd på Tradera blir jag nästan beroende. Jag vill köpa mer, mer och mer. Det senaste fyndet är dessa skor som kom hem med posten idag. Nästan sprillans nya för 1 kr. Dessutom i mina färger, svart och guld. Det bästa av allt är att de gör mig 9 cm längre.

I övrigt har det varit en helt vanlig måndag. Praktikvecka 8 påbörjad. 4 veckor kvar nu. Känns faktiskt inget roligt. Det var verkligen länge sedan jag trivdes så bra på en arbetsplats. Fördelen kommer att bli att jag får en jäkla massa tid över till att avsluta c-uppsatsen och de andra distanskurserna.

 

Nu har Johan nyss kommit hem från jobbet så nu ska vi äta middag, titta på The Apprentice och mysa! :)