Sol, bad och Vapiano

Idag unnade jag mig en pluggfri dag och stod precis och väntade på bussen till Cassis när Johan hörde av sig och berättade att han var på väg hem. De hade visst bara halvdag i skolan idag pga att en lärare blev sjuk. Vi tog oss ner till stranden här i Marseille istället och utforskade den södra sidan denna gång. Till skillnad mot den norra stranden så var den södra helt fantastisk. Det har varit helt galet varmt idag också så vi var tvugna att ta ett dopp en gång i kvarten ungefär. Så himla skönt! Efter det åkte vi hem och bytte om, sen bjöd Johan mig på middag på Vapiano. Vi hittade den restaurangen några hundra meter från hotellet för några dagar sedan och kunde helt enkelt inte låta bli. Nu har vi bara myskväll här hemma på hotellet och planerar inför helgens utflykter. :)
Superfin sandstrand! Det är så himla fint med alla berg runt omkring också!
Ett stort pariserhjul mitt på strandpromenaden som vi ska testa någon annan dag. Det lär vara en fantastisk utsikt där uppe. Ska tänka på dig då mamma! ;)
Mästerfotografen Johan ;)
Vi chansade på två pizzor (menyn fanns bara på franska som på de flesta restauranger) och tog varsin halva. Det riktiga tiopoängare båda två som tur var! :)