Klänning från Monki

Jag har bott i samma hus som en Monki-butik i över 2,5 år nu. Men jag har i stort sett aldrig gått in dit och när jag väl har gjort det har jag verkligen aldrig hittat något. Senast igår sa jag till Minna att jag aldrig brukar hitta något hos dem. Men idag följde hela fyra fina plagg in i provhytten och jag kom i alla fall hem med en väldigt fin klänning. Den gör sig inte ett dugg rättvis på bilden men om ni har tur kanske det kommer något IRL-bevis framöver. En perfekt finare klänning såhär på vinterhalvåret.
 
Jag har så sjukt ont i min hals. Hur kan det göra så himla ont att svälja?

Underbart är kort

Det går ju fort när man har roligt och jäklar vad den här helgen har gått snabbt. Min fina Minna har varit här och vi har gjort en massa skoj och ätit en massa gott. Låt oss ta det från början.
 
Fredag - Möter upp Minna på Centralen kl 17.45. Vi åker hem, sprättar några cider och gör oss i ordning inför årets första julbord - Skaldjursjulbord på Sthlm Fisk, Vasagatan. Där frossade vi i ostron, hummer, sashimi, räkor, musslor, king crab, desserter m.m. Det var fjärde året i rad som jag var där, men det här var nog den sista tyvärr. Det känns nämligen som att det blir sämre och sämre för varje år. =( Däremot åt vi årets första knäck och det smakade lika underbart som vanligt. =)
 
Lördag - Vi åker till Solna Centrum för att äta frukost med Madde, Anna, Jennie & Emma-Lisa. Efter det åkte Madde med oss till Kistamässan där det var Attitude Sthlm. Den mässan var så otroligt sjukt bra förra året. I år var den sådär. Efter det vi kollade vi runt lite i Kista Galleria och sedan hade vi bokat bord på Tapas & Food på Kungsholmen. Det blev en helt galen god middag med en mängd olika Tapas och Cava. Jag var tvungen att ta några ostron också, det är så himla gott!
 
Söndag - Idag åkte jag & Minna till Nacka Forum för att shoppa. Jag kom hem med med en massa skoj. Jag köpte inte mindre än fem stickade tröjor, en skjorta, en spetstopp, ett paljettlinne, strumpor, halsduk, läppenna, leggings och baslinnen. Sen skyndade vi oss till Centralen och hann med ungefärs fem minuters marginal till Minnas tåg. Fast vi stressade helt i onödan eftersom hennes tåg ändå var försenat i ca 45 min.
 
Nu är det tradionellt söndagsmys som gäller här hemma i soffan, Solsidan och allt det där ni vet. Jag har gått och blivit förkyld i helgen också. Jag var helt säker på att jag hade nässpray hemma men nu hittar vi det inte. Jag har alltså ännu en täppt natt att se fram emot.
 
Imorgon väntar en ny vecka och nya möjligheter. Hoppas att ni andra också har haft en fantastisk helg! =)