Änglar (Sofie) finns

I helgen har jag & Johan varit både till Sollentuna Centrum och till Nacka Forum i jakt på en ny kappa och lite varma tröjor. Men jag är verkligen förvånansvärt besviken och förvånad över sortimenten i alla butiker just nu, för jag har inte hittat någonting alls. Jag trodde inte ens att det var möjligt att inte hitta något. Men det är väl så det är, när man väl behöver något så hittar man det inte. Jakten fortsätter helt enkelt. Dessutom är jag väl något insnöad på hur den perfekta kappan ska se ut. =)
 
Idag är dock något av en sorgens dag. Idag är det hela sex månader sedan Sofie så orättvist lämnade oss här på jorden. Sex månader sen (!). Det är fortfarande helt ofattbart. Det kommer alltid att kännas så fel och så fruktansvärt orättvist. Jag vill så gärna tro att du ser och hör oss alla som saknar dig så obeskrivligt mycket. När jag senast var vid Sofies grav såg jag ett fint budskap på en annan gravsten, "Minns mig med glädje tills vi ses igen". Det tog jag åt mig direkt. Det är det jag ska göra Sofie, jag ska minnas dig med glädje tills vi ses igen. Om två veckor åker jag & Johan hem till Östersund, då ska jag äntligen få hälsa på din grav igen, ditt rum och din familj. Det kommer att bli sorgligt och underbart på samma gång. Jag längtar!
 

Älskar att deala!

Som en blixt från en klarblå himmel slog denna underbara deal ned via Let's Deal idag. Jag & Johan har suttit de senaste veckorna och efterfrågat offerter från olika företag på flyttstäd och flytthjälp och så bara pang, så kommer den här, lämpligare än någonsin. Det går ju inte att göra annat än att totalt förälska sig i alla nya företag som dyker upp med bra deals här och där. Jag vet inte hur många restaurangbesök vi har gjort via BookATable m.m. Det är perfekt, vägra betala fullt pris något mera! Och framför allt, vägra flyttstäda och vägra flytta själv! =)
 
 
Precis som förra fredagen så köpte vi hem sushi och lite gott vin till middag. Det är helt fantastiskt vilken bra fredag det är idag. Ni skulle bara veta! =) Jag tog dock personligt rekord i att somna tidigt på soffan, men nu är jag ju pigg och alert igen! Trevlig helg!

Jubelidioter

 
Även fast man många gånger tänker att man nog inte borde kunna bli förvånad längre så blir man ju ändå det gång på gång. Det är helt otroligt hur vissa vuxna (?) människor kan bete sig. Jag blir mörkrädd.
 
MEN! Idag är det två månader kvar till julafton, och det gör mig lycklig! Jag ska även träffa min fina vän Märta om en liten stund och äta middag. Det gör mig också lycklig. Efter det kommer jag hem till världens bästa pojkvän igen. Det gör mig överlycklig!