I helgen ska vi dricka vin

Tjoho, fredag igen! Idag efter jobbet tar vi bussen till Limassol. Ikväll invigs den årliga Vinfestivalen där borta, men vi satsar nog på att lösa in oss imorgon istället. Inträdet är 6 euro per person och då ingår en flaska vin. Dessutom bjuds det på gratis vin av Cyperns största vinproducenter under hela festivalen och allt annat vin ska säljas till förmånliga priser. Det ryktas även om att man kan testa att trampa vindruvor som förr i tiden och det ska finnas massor med mat, konserter, teater, dans och en massa annat kul. Det ska bli riktigt roligt! =) Jag återkommer med uppdatering och bilder på söndag eller måndag. Ha en trevlig helg! =)

Färgar håret på grekiska

Hallå där! Hemma efter ännu en fantastisk weekend vid havet, denna gång vid Protaras som sagt. Det har varit riktigt riktigt varmt och vi har haft det kanonbra! I lördags så gick vi och klippte oss båda två på ett femstjärnigt lyx-SPA på ett nyöppnat hotell. Det var mitt första frisörbesök här på Cypern eftersom jag har varit så himla osäker på vilken frisör jag ska våga gå till. Men det blev superbra! Det försvann typ 10-15 cm hår men det var väldigt behövligt med tanke på när jag klippte mig sist (kommer inte ens ihåg!). Just nu sitter jag här hemma med en färg i håret också. Tack vare solen så har jag blivit en ofrivillig blondin här nere, men nu är det äntligen dags att bli mörkhårig igen. Bruksanvisningen var dock på grekiska så vi får hoppas att det blir bra ändå! ;)
 
Helgens balkongutsikt!
Fig Tree Bay
Våra nya strandväskor
Happy hour i månskenet
Beachen idag
Livet från en solstol är inte så tokigt! =)

Min nacke låter som bubbelplast

Veckorna fortsätter att flyga förbi! Efter jobbet idag så åker vi till Protaras. Det var ett antal veckor sedan vi var där nu faktiskt. Det är nämligen till Protaras som nästan alla Cyprioter själva åker nu under augusti månad och det är även där som ryssarna och de flesta turisterna har hållt till i år. Det betyder att det har varit väldigt lite folk i jämförelse i Limassol, och därför har vi hängt där nästan varje helg istället. Vi åker även tillbaka till Limassol nästa helg då det är den årliga Vinfestivalen, det ser vi fram emot!
 
Men Protaras nu i helgen alltså, mer känt som Fig Tree Bay hos oss nordbor. Fig Tree Bay är egentligen bara namnet på en enda strand i hela Protarasområdet men alla resebolag väljer att kalla det för Fig Tree Bay av någon anledning. Det är fantastiskt vackra stränder och havet är helt kristallklart där, dock spås det att det ska blåsa jättemycket i helgen men vi hoppas att de har fel. =)
 
En sak som är säkert är att jag ska unna mig en ordentlig rygg- och nackmassage i helgen. Förra helgen fick jag nackspärr för första gången i mitt liv och det har fortfarande inte riktigt släppt helt och hållet. Hela nacken låter som en bubbelplast när Johan masserar mig.
 
Jag hoppas att alla ni andra också får en superhärlig helg. Vad ni nu ska hitta på? =)