Min nacke låter som bubbelplast

Veckorna fortsätter att flyga förbi! Efter jobbet idag så åker vi till Protaras. Det var ett antal veckor sedan vi var där nu faktiskt. Det är nämligen till Protaras som nästan alla Cyprioter själva åker nu under augusti månad och det är även där som ryssarna och de flesta turisterna har hållt till i år. Det betyder att det har varit väldigt lite folk i jämförelse i Limassol, och därför har vi hängt där nästan varje helg istället. Vi åker även tillbaka till Limassol nästa helg då det är den årliga Vinfestivalen, det ser vi fram emot!
 
Men Protaras nu i helgen alltså, mer känt som Fig Tree Bay hos oss nordbor. Fig Tree Bay är egentligen bara namnet på en enda strand i hela Protarasområdet men alla resebolag väljer att kalla det för Fig Tree Bay av någon anledning. Det är fantastiskt vackra stränder och havet är helt kristallklart där, dock spås det att det ska blåsa jättemycket i helgen men vi hoppas att de har fel. =)
 
En sak som är säkert är att jag ska unna mig en ordentlig rygg- och nackmassage i helgen. Förra helgen fick jag nackspärr för första gången i mitt liv och det har fortfarande inte riktigt släppt helt och hållet. Hela nacken låter som en bubbelplast när Johan masserar mig.
 
Jag hoppas att alla ni andra också får en superhärlig helg. Vad ni nu ska hitta på? =)
Kristina

Hej! Hittade precis till din blogg. Jag är en riktig Cypernälskare och Protaras har alltid varit vårt paradis. Har bott på hotell Capo Bay typ 10 gånger men vi tröttnar aldrig. Säg till om du vill ha restaurangtips eller liknande :-) & ha en underbar helg där, jag är inte alls avundsjuk..... ;-)

Victoria

Va smidigt att ni fick på samma ställe :)

Härligt det låter. Jag ska till stan & göra nya naglar, kanske besöker Panduro & IKEA :)

Paulina Suonvieri

SV: väldigt gott! :D

Hanna Karlsson

Hoppas ni hade det bra i helgen!