Gott nytt år!

Vi började vår dag med en champagnefrukost så som sig bör en nyårsafton och tänkte tillbaka på det gångna året. För mig har alltid ett nytt år varit en efterlängtad början på något nytt och för exakt ett år sedan önskade jag verkligen att 2013 skulle bli året då våra drömmar skulle börja gå i uppfyllelse. Nu bor vi här på Cypern sedan 9 månader och vi kan se tillbaka på det här året som det bästa någonsin i våra liv. I år tänker jag inte att 2014 ska vara en början på något nytt utan en fortsättning på den underbara resa vi redan har påbörjat.

GOTT NYTT ÅR ALLA NÄRA OCH KÄRA!
Glöm aldrig bort att livet endast blir vad du själv gör det till!
 

God fortsättning från Cypern!

Ja, någon uppdatering från Sverige blev det ju inte som ni märkte. Dessa två veckor var schemalagda från början till slut och jag slog inte på datorn en enda gång. Nästa gång får den stanna hemma, så slipper jag riskera att jag tappar den i golvet på Larnaca flygplats igen också ;)
 
Det har varit två fantastiska veckor hemma i Sverige med nära och kära. Jag stannade med Johan i Stockholm de första dagarna och vi hann äta på alla våra favoritrestauranger, träffa vänner och gå på både julkonsert och juloperashow. Johan stannade sedan hemma i Stockholm och jag tog flyget upp till Jämtland. Mamma & Kevin hämtade mig på flygplatsen utklädda till tomtar, fantastiskt fint! :)
 
Julafton firades hemma i ett vitt Strömsund med hela familjen och det var väldigt mysigt. Det var första julen för både Joline & Edwin och det kändes fint att få vara med på den även fast de kanske inte kommer minnas så mycket av den senare i livet. Jag & Kevin spenderade nog mest tid ihop och det värmde verkligen mosterhjärtat. Vi åkte spark, tefat och lekte massor, massor, massor.
 
Ja, det finns massor att berätta egentligen, men för att göra en lång historia kort så vill jag tacka alla inblandade för två riktigt härliga veckor hemma i Sverige. Vi får se när vi ses nästa gång ♥
 
Semesterfirandet började på allvar på Larnacas flygplats. Drink & sashimi, mums!
 
Julkonsert med bl.a Loa Falkman i Hedvig Eleonora Kyrka
 
Middag på Koh Phangan
 
Vapiano
 
Trerättersmiddag på juloperashowen
 
Kevin på Frösö flygplats
 
Hälsade på Sofie förstås ♥
 
Vit jul hemma i Strömsund hos mamma & pappa
 
Letade fram den gamla sparken
 
Julgran och julklappar
 
Besökte Jonas & Mirelles nya sommarstuga vid Hårkan
 
Joline var med förstås ♥ Fasters älskade prinsessa!
 
Åt kinamat med finaste Linda i Östersund
 
Avslutade med en middag på Shanti (Södermalm, Stockholm) med Johan
 
Fick fina julklappar av Anna & Joel. Nu ska vi bli vinexperter!
 
Tillbaka på Cypern, Larnaca
Palmer! ♥
 
Sverige i all ära, men vilket galet lyckorus det var att vara tillbaka på Cypern! :)

Sverige, här kommer vi!

Alltså, det är totalt omöjligt att förstå att vi ska åka hem till Sverige idag. Packningen är klar, och vi bara väntar på att klockan ska gå så att vi kan börja bege oss till Larnaca men, nej, det känns helt overkligt. Men en sak som är helt säkert är i alla fall att det är underbart med julsemester. Nu väntar 2 veckors ledighet och när vi kommer tillbaka jobbar vi en dag, är lediga två, jobbar två dagar och får sedan tre dagars helg igen. Underbart!
 
Igår hade vi luciafirande på jobbet. Jag & mina svenska kvinnliga kollegor sjöng "Natten går tunga fjät" för hela företaget, haha!
 
Kl 23.45 svensk tid landar vi på Arlanda inatt. Nästa gång jag skriver befinner jag mig i Sverige. Det blir intressant! Längtar så mycket efter alla vänner och min familj, och så hoppas jag att det blir en vit jul och att julkänslorna överrumplar mig när jag kommer fram. Vi hörs!