Sverige, här kommer vi!

Alltså, det är totalt omöjligt att förstå att vi ska åka hem till Sverige idag. Packningen är klar, och vi bara väntar på att klockan ska gå så att vi kan börja bege oss till Larnaca men, nej, det känns helt overkligt. Men en sak som är helt säkert är i alla fall att det är underbart med julsemester. Nu väntar 2 veckors ledighet och när vi kommer tillbaka jobbar vi en dag, är lediga två, jobbar två dagar och får sedan tre dagars helg igen. Underbart!
 
Igår hade vi luciafirande på jobbet. Jag & mina svenska kvinnliga kollegor sjöng "Natten går tunga fjät" för hela företaget, haha!
 
Kl 23.45 svensk tid landar vi på Arlanda inatt. Nästa gång jag skriver befinner jag mig i Sverige. Det blir intressant! Längtar så mycket efter alla vänner och min familj, och så hoppas jag att det blir en vit jul och att julkänslorna överrumplar mig när jag kommer fram. Vi hörs!
 
Karin

Åh underbart. Måttligt avis.. Njut:)

Anonym

VÄLKOMMEN HEM!!! kram från oss som väntar på dig / mamma o pappa

Maria

Hej Marie råkade halka in på din jättefina blogg, tänkte höra vad du har för tips på arbete bostad mm vi är en familj som i många år tänkt att flytta till Cypern. MVH Maria Kjellgren

liborius

God fortsättning!