Fri som en fågel

Ahh! Min första lediga dag! Den har jag spenderat på bästa tänkbara sätt. Efter en kort sovmorgon gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan för att träffa Elin. Vi gick runt lite i affärer innan vi slog oss ner på Sahara och åt libanesisk lunchbuffé med ett glas vin till. Sen gick vi runt lite till och slog oss ner i loungen på SAS Radisson för ett glas till. Det var typ 1½ år sedan vi såg sist men ändå så känns det ju som att det var igår. Sen tog vi en promenad till Slussen och tog en latte vid café Fåtöljen.
 
När det var dags att säga hejdå så var det 30 minuter tills jag skulle träffa Maria, och därför tog jag en shoppingpaus bland Götbackens butiker och kom därifrån med en massa nya kontorskläder som passar för den cypriotiska värmen. Jag & Maria åt sen middag på Eriks vinbar vid Slussen och drack gott vin. Maria som har jobbat, och fortfarande jobbar inom Systembolaget har alltid en massa bra vintips och vet exakt vad jag gillar. Så att vara på en vinbar tillsammans med henne kunde inte bli annat än en succé.
 
Nu är jag hemma igen och nöjd med en helt fantastisk torsdag! Imorgon är det fredag och den kommer att bli minst lika fantastisk den eftersom vi både ska på SPA och bjuda ut goda vänner på middag. Mer info om det imorgon eller i helgen! =) Puss på er!
 

Sista dagen på jobbet

Ja hörreni, ännu en milstolpe är passerad. Idag gjorde jag min sista dag på jobbet och det är nu jag börjar inse att Cypern verkligen är nära. Det har varit en bra dag på alla sätt och vis, jag fick så himla fina ord, blommor, presentkort m.m. Jag fick en hel del betydelsefull bekräftelse och feedback idag som jag verkligen kommer att ta med mig. Tusen tack för det!
 
Efter jobbet var vi 12 st som åt middag på restaurang Axela på Södermalm. Jag åt grillad entrecote med tsatsiki och potatisgratäng. Min närmsta chef såg till att jag antingen hade ett glas vin eller en drink framför mig under hela middagen. Mycket uppskattat! =)
 
Nu är jag hemma hos Johan, och det är nu det börjar. Nu börjar förberedningen på riktigt. Det är ca 3,5 vecka tills flyttlasset går, och vi har ju en hel del att fixa med tills dess kan man säga. Det ska bli en riktigt härlig tid nu framöver tills vi åker, och det är då äventyret börjar. Det är fortfarande alldeles för bra för att vara sant. Helt otroligt bra faktiskt. =)
 

En jäkligt bra tisdag

Vilken lyx det är att ha solsken på dagarna och att det faktiskt är ljust ute när jag går hem från jobbet. Det är nästan pinsamt så beroende av sol och ljus jag är. Energin är på en helt ny nivå!
 
Det har varit en fantastisk bra tisdag på alla sätt och vis. Ikväll har jag ätit middag med Madde & Malin på Shanti Softcorner inne på Söder, den indiska favoriten här i Stockholm. Stamgäst som jag är så vet min servitör alltid vad jag vill ha, fortfarande, haha. Kanonbra! Gratis förrätt får man också när man är polare med servitören. Det var en hur mysig middag som helst och fyllde mig med helt ny energi. Tack tjejer! ♥