Fri som en fågel

Ahh! Min första lediga dag! Den har jag spenderat på bästa tänkbara sätt. Efter en kort sovmorgon gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan för att träffa Elin. Vi gick runt lite i affärer innan vi slog oss ner på Sahara och åt libanesisk lunchbuffé med ett glas vin till. Sen gick vi runt lite till och slog oss ner i loungen på SAS Radisson för ett glas till. Det var typ 1½ år sedan vi såg sist men ändå så känns det ju som att det var igår. Sen tog vi en promenad till Slussen och tog en latte vid café Fåtöljen.
 
När det var dags att säga hejdå så var det 30 minuter tills jag skulle träffa Maria, och därför tog jag en shoppingpaus bland Götbackens butiker och kom därifrån med en massa nya kontorskläder som passar för den cypriotiska värmen. Jag & Maria åt sen middag på Eriks vinbar vid Slussen och drack gott vin. Maria som har jobbat, och fortfarande jobbar inom Systembolaget har alltid en massa bra vintips och vet exakt vad jag gillar. Så att vara på en vinbar tillsammans med henne kunde inte bli annat än en succé.
 
Nu är jag hemma igen och nöjd med en helt fantastisk torsdag! Imorgon är det fredag och den kommer att bli minst lika fantastisk den eftersom vi både ska på SPA och bjuda ut goda vänner på middag. Mer info om det imorgon eller i helgen! =) Puss på er!