Klappgröt

Gah, vilken dag! Jag & Johan hade så många planer för dagen, men först skulle vi förbi Skrapan en sväng till för att titta till våra fönster från igår. Resultatet var inte perfekt och därför gick vi och köpte en fönsterskrapa istället. Vi borde ha gjort det direkt, för det var ju det som var receptet till perfekta nytvättade fönster. Nu är det problemet ur världen i alla fall, men det tog sin lilla tid.
 
Så nej, vi hann inte med så mycket idag helt enkelt. Däremot har vi gjort en god middag, min gamla favorit med kyckling, glasnudlar, kokosmjölk, soja och stekta grönsaker till. Efter det blev Johan sugen på något norrländskt och efter lite samråd med mamma så slängde vi ihop en klappgröt. Oj jäklar vilken nostalgritripp det blev. Jag har alltid älskat klappgröt och det blev en stor favorit hos Johan med. Nu har jag en jäkligt god frukost som väntar på mig imorgon, om jag hinner vill säga. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men har fortfarande som mål att bli det en vacker dag. I dagsläget tar jag med mig en frukt eller två som frukost till jobbet. God natt!
 
Suzanne

Men gud så underbart gott med klappgröt!! Dagisminnen.... Mums!

Christine&Paris

Åh det där såg gott ut!

Karin O

Här är allt bara fint, förutom att man åkt på ordentligt halsont:( Men snart kinesiska nyåret och semester! Hoppas allt är bra med dig också:) Kram!

Emma

ÅH, det har jag inte ätit sen jag va liten - så gott!

Madame Petite

Himla bra citat du har på startsidan! =)

Namaste

Rebecca

Åh så gott det där såg ut :)

Sanna

Åh vilka barndomsminnen jag får! Farmor brukade göra klappgröt till oss barn. Har inte ätit det på mer än 10 år.

emma ❥ olivias mamma

Åh, mums! Det där såg gott ut. :-)

Andréa

Vad gott det såg ut :)

Malin Aurora

Åh så gott!