Vår årliga sushidag

För exakt fyra år sedan så åt Johan sushi för första gången hemma hos mig i Gävle. Redan då bestämde vi att den 26e januari varje år skulle bli vår årliga sushidag, även fast vi såklart äter sushi en hel del andra dagar på året också. =) Vi hade även några efterlängtade timmar inbokade på ett SPA i Gamla stan idag, med både hot stone-massage, ansiktsbehandling, mousserat vin, jordgubbar & choklad. Men när vi väl kommer dit så får vi veta att det är inställt pga sjukdom. De hade tydligen försökt få tag i mig, men av någon anledning hade de skickat till fel mailadress trots att vi har mailat fram och tillbaka flera gånger förut och något missat samtal på mobilen har jag inte haft. Så det var ju helt enkelt fruktansvärt tråkigt, och istället så åkte vi till Skrapan och putsade fönstren. Det var ju helt klart en spännande upplevelse från 19e våningen kan jag säga, tur att ingen av oss är höjdrädd. =)
 
Efter det hade vi bokat bord på en sushirestaurang i Hammarby Sjöstad. Men när vi kom dit var det inte alls speciellt mysigt, servicen kändes jättedålig på en gång och hela restaurangen var full med folk som väntat i minst 30 min på sin take away. Så efter en liten stund gick vi faktiskt därifrån och åkte in till Vasastan och en annan sushirestaurang som vi hade läst om tidigare. Som tur var fanns det ett bord kvar, servicen var fantastisk och sushin var den absolut godaste vi ätit på länge. Som grädden på moset delade vi på en god créme brulée till efterrätt smaksatt med grönt te, vanilj och apelsin. Sen lyckades vi också tajma bussen hem (det händer inte allt för ofta) och nu blir det nog en film i soffan.
 
Karin O

Vad underbart med en sushidag, jag kan ha en sashimidag för det pratade vi nyss om när jag åt första gången (på min födelsedag för snart tre år sedan) satt och kollade igenom massa gamla blogginlägg och kom på det då haha
Hoppas ni haft en fin helg där hemma i kylan
kramar

Sabine-Välbefinnaren

Tack, Mandrem beach är fantastiskt för en lugn semester och yoga.

Vad heter stället i Vasastan som ni åt sushi på? Ser super gott ut, och jag gillar när det är flera alternativ och inte bara lax och tonfisk. =)

Nasha

Tack för besöket på min blogg. Nu besöker jag din! ;) Den där sushin går ju inte av för hackor! Mums!

Clara

Så gott det ser ut!

tyraelvira.blogg.se

muuums vilken fantastisk sushi!