Boktips

Jag lånade denna bok av en kollega och sträckläste ut den i helgen som var. Den handlar om Peter Rätz som under nio år jobbade som undercoveragent åt polisen och infiltrerade i olika MC-gäng som Bandidos och Hells Angels. En sann historia alltså. Väldigt intressant och något pinsam för den svenska polisen. Klicka här för mer info!
 

Midsommar i Limassol

Vår första midsommar utomlands minsann! Vi jobbade halvdag på jobbet i fredags och tog oss till vår efterlängtade långhelg i Limassol, och Mediterranean Beach Hotel. Att inte fira midsommar gjorde mig absolut ingenting. Hemma i Sverige är jag alltid på jakt efter det perfekta midsommarfirandet som hitills har lyst med sin frånvaro varje år. Men i år hade vi det verkligen helt perfekt. Vi gillade hotellet så himla mycket och hade nog den bästa helgen hitills på väldigt länge. Vi åt supergoda hotellfrukostar varje morgon och solade/badade hela långa dagarna. Varje middag åt vi ute på trevliga restauranger och ja, livet lekte helt enkelt varje dag. Vi var dessutom lediga i måndags på grund av en cypriotisk helgdag, riktigt lyx!
 
Jag tog inte så många bilder tyvärr, men här kommer några.
 

Nytt från Häagen-Dazs

Jag kunde förstås inte låta bli att köpa dessa raringar. I alla fall tre nya smaker för min del. Tror inte att de finns i Sverige? Väldiga goda i alla fall, speciellt de två översta. Och jag smakar dem faktiskt med riktigt gott samvete. Vi har verkligen kommit igång med träningen de senaste veckorna och är både ute och springer + gymmar minst 3 ggr i veckan. Och så simmar och badar vi hela helgerna, det märks stor skillnad vill jag lova! =)
 
Det är med lite extra glädje som vi packar weekendväskorna ikväll. Pga midsommar slutar vi tidigt på jobbet imorgon och pga en cypriotisk helgdag är vi lediga på måndag. Det betyder långweekend i Limassol för vår del. Ett extra fint hotell har vi lyxat till det med också. Det ska bli så himla fantastiskt skönt!
 
Trevlig midsommarhelg alla mina läsare!