Första bilderna från Nicosia

Hallå där! Nu är vi på plats i Nicosia sedan ca 24 timmar tillbaka i vår tillfälliga företagslägenhet. Resan gick jättebra igår och på flygplatsen möttes vi upp av en svensk kollega. Sen blev det taxi till vår lägenhet som de hade fixat i ordning så himla fint och till vår enormt stora glädje var kylen påfylld med en massa gott och två flaskor vin. Vi bor i en trea med två balkonger i ett trevligt och fint bostadsområde i södra Nicosia. Vi sov otroligt gott inatt och är väldiga glada för att vi har så bra internet här också. 
 
Idag har vi varit ute på ca sju timmars promenad för att utforska Nicosia. Vi har invigt både Starbucks och Friday´s och plockat citroner. Vi har även letat reda på vart vår jobb ligger. Har nyligen pratat med syrran & Kevin på Skype och nu ska vi bara slappa i soffan resten av kvällen. Allting känns verkligen hur bra som helst såhär långt. Här kommer lite iPhonebilder: 
 
 Här bor vi på andra våningen! 
 

Bara några timmar kvar

Här sitter jag med en ny mörkbrun färg i håret och vi väger våra väskor en sista gång. Det verkar vara ett evighetsgöra för det känns aldrig som att det blir klart. Det handlar om gram hit och gram dit. Nu är vi nära flytten alltså. Taxin kommer och hämtar oss kl 06.00 imorgon och sen är det raka vägen till Arlanda. Vi kommer att mellanlanda i Oslo eftersom direktplanen till Cypern inte börjar gå förrän nästa vecka. Framme i Larnaca beräknas vi vara kl 19.10 imorgon kväll, och då möter en svensk tjej från jobbet upp oss med taxi och åker med till vår lägenhet och ger oss nycklar. Så vi får se när jag har tillfälle att blogga nästa gång, men det blir nog inom kort! =)
Nu flyttar vi!

Ingen citron- och marängpaj!

Den absolut sista punkten som fanns kvar på min att göra-lista inför flytten var att äta den otroligt goda citron- och marängpajen som finns på John Chris inne på Drottninggatan. Den är liksom godast i hela Sverige, minst. För några dagar sedan visade det sig att det även var Shireens favorit så vi bestämde oss för att vi skulle gå dit idag. Först mötte jag & Johan upp hans syster Anna med pojkvän för en lunch på Vapiano i Skrapan (ja, jag hänger visst där ganska ofta nu för tiden). Därefter träffade jag Shireen och så tog vi oss en härlig promenad i solen till John Chris. Gissa om vi blev besvikna när vi såg att den inte fanns! Enligt personalen hade de slutat med den för att den var "sådär". Istället tipsade de om en vit chokladcheesecake och en ballerinakaka. Men nej, de gick inte ens att jämföra. Buuu! Nåväl, en trevlig fika blev det i alla fall, och sedan en härlig promenad tillbaka och sen fick jag dessutom skjuts hem. Detta är nu vår näst sista kväll i Sverige på ett tag. Kan ni förstå känslan? Det är knappt så att jag förstår den själv om jag ska vara ärlig. Glad påsk på er i alla fall!