Alla julklappar är klara

Tack gode gud för e-handeln! Bara på några timmar så är alla julklappar betalda och klara. Min mamma kommer att få rena julafton snart när alla paket kommer till Ica Simonssons där hemma de närmsta veckorna. =) Jag träffar ju inte min familj och framför allt inte mina syskonbarn så ofta nu när vi bor utomlands så det får bli extra många julklappar i år, speciellt till de små ♥ 18 dagar kvar till hemfärd nu!
 

Nedräkningen till jul börjar nu

24 november - en månad kvar! Jag har nog aldrig varit utomlands såhär före jul förut, men det är väldigt svårt att ta in att det snart är jul. Hemma i Sverige hade jag vid den här tiden redan börjat lyssnat på julmusik för länge sedan, ätit massor med julfika och säkert börjat julpynta en del där hemma. Här har vi förvisso köpt lussebullar, julmust, glögg och pepparkaksdeg från IKEA och jag försökte börja lyssna på julmusik igår. Men det är liksom inte samma sak. Idag var det galet varmt ute igen och samtidigt som vi låg och solade i parken så förde de upp en stor rejäl plastgran utanför AlphaMega (ungefär som Ica Maxi) pyntad med massor av fina saker. Ja, det kändes riktigt skumt.
 
Men om 20 dagar går planet till Sverige och jag tvekar inte en sekund över hur alla julkänslor kommer att överrumpla mig så snart planet sätter ned hjulen på Arlanda. Det känns som att vi kommer att komma hem den allra bästa tiden när allting är julpyntat och mysigt, de absolut bästa dagarna innan jul. Vi ser verkligen fram emot det även fast det känns väldigt overkligt fortfarande. I Sthlm har vi planerat in julbord med Johans familj och jag & Johan har bokat in julkonsert och julshow, det ska bli superkul! Sen går planet upp till Östersund och min älskade familj och vänner. ♥ ♥ ♥