Är det verkligen sista oktober idag?

Ja, kära läsare, värmen här nere på Cypern fortsätter. Jag kände mig faktiskt väldigt lycklig imorse som gick till jobbet ca 08.30 (vår tid), iklädd klänning utan att frysa. Bara ben och ballerinaskor. Det måste vara helt omöjligt att vara olycklig i ett sånt här klimat. Sedan vi ställde tillbaka klockan i helgen blir det förvisso mörkt redan runt 17.30, men det är aldrig mörkt på morgonen och enligt våra kollegor blir det inte det under vintern heller. Fantastiskt!
 
Idag hade jag mitt första utvecklingssamtal på jobbet och det gick så himla bra. Exakt idag har vi bott på Cypern i sju månader och allting har varit långt över våra redan skyhöga förväntningar både jobbmässigt och levnadsmässigt. Tiden går fantastiskt snabbt när man har roligt. Sju månader! Och om 1,5 månad kommer vi hem till Sverige för att fira jul! Sedan är det redan 2014!
 
Jag & Johan har flyttat vår träning till direkt efter jobbet och innan middagen istället för efter middagen och sent på kvällarna. Jäklar vilken skillnad det är! Idag blev det världens monsterpass och det ska bli intressant att se om någon av oss kan gå imorgon! =)
 
Nu blir det middag och sedan ska vi krypa ned i vårt underbart mysiga sovrum som vi har fixat till och möblerat om nu på senaste. Life is good (igen)! ♥
 
Bjuder på mitt absoluta favoritcitat just nu!