Ny väska från ALDO

Min handväska gick sönder på vår semester (som vi nu är hemma från men inte har orkat blogga om ännu), så idag tog vi oss en promenad tur och retur Mall of Cyprus för att försöka hitta en ny. Passade på att äta middag på Taco Bell också. Vi har räknat ut att när vi går tur och retur Mall of Cyprus plus tur och retur jobbet en dag så går vi ca sju kilometer totalt. Innan semestern gick vi så två/tre gånger i veckan dessutom. Det är bra promenader det :)
 
Johan köpte en ny skjorta och något nymalt brasilianskt kaffe på en nyöppnad te- och kaffebutik och jag hittade min väska. Det blev kanske ingen tiopoängare direkt men jag var verkligen tvungen att ha en, så denna väska från ALDO kommer att få duga så länge. 
 
 
Sara - lifeinsingapore

Jag tycker att den var snupersnygg! Påminner lite om en chanell :-)

Svar: Åh tack, nu känns det lite bättre ;)
Marie Bergman - Om livet på Cypern

MATILDA

vad snygg :D

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag tycker väskan var snygg:) Den duger absolut tills du hittar din drömväska haha:)

Så hur var er semester? Fantastisk hoppas jag:)

Åh, inte? Ja men upp dit får ni ta er en gång. Kyrkan var väldigt fin faktiskt:)

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Var glad för det! Alltså jag har värsta ormfobin så att se det där skrämde mig rejält. Jag vill inte ens tänka på hur det skulle vara att träffa på den levande. Vad skulle man gjort? Vi åkte ju en tur med coca cola båten och när vi snorklade var jag livrädd att det skulle komma ormar. Jag gillar att snorkla, men rädslan för havsormar och så gör att jag har skitsvårt för att göra det:(

Så hur var er semester?:)

JUNITJEJ

Jättefin väska!

Emiza Granlund

fin vöska

Solveig

Fin väska