Bästa starten på 2014

... ser i vårt liv ut såhär!

 
Igår firade vi nyår med Linnea, Daniel, Erica och två till (kommer inte ihåg namnen) i Larnaca. Vi började hemma hos Linnea & Daniel med ost & kex och åkte sedan vidare till Ammos, en mycket populär klubb på Mackenzie beach. Där festade vi natten lång och hade det jättebra! Måste säga att kvällen blev riktigt lyckad, trots att det fanns goda chanser för misslyckanden på grund av öppen bar hela natten. ;) Många goda champagnedrinkar blev det!

Imorse vaknade vi upp till strålande sol och 17+. LYCKA! Vi åt frukost på en uteservering nära stranden, under palmerna och utan jacka. Vi får nästan nypa oss i armen för att inse att vi kan ha det så bra den 1 januari. Vi längtar till sommaren så vi spricker, men om "vintern" kan fortsätta såhär så lovar vi att inte klaga! =)
Trees, mamma i London

Åh vad härligt att bo i solen!! :) Jag har också gjort det, men ville sen tillbaka till England.
Förstår nu inte varför. haha

Felicia

Läser din blogg varje dag. Skulle vara jättekul om du kollade in och kanske kommenterade mitt senate inlägg om utseende. KRAM

Sussi

Åh, vad roligt med en blogg om Cypern! Mina svärföräldrar som kommer från Norge bor permanent på Cypern. I Larnaca , så det blir många resor dit om året =) Snart åker vi dit för att fira jul.