London, Paris, Stockholm, Östersund

Imorgon är det dags för semester igen! Kl 15.00 lämnar vi kontoret och åker till Larnaca. Där är planen att fördriva några timmar på stranden och äta middag på stan innan vi beger oss till flygplatsen och planet mot London. Efter tre dagar i London kommer vi att ta tåget till Paris. Efter tre dagar i Paris går planet mot Stockholm och dagen efter går planet mot Östersund. Efter en vecka i Östersund blir det två dagar i Stockholm och sedan är det hem till Cypern igen.
 
Vi hoppas dock att vädret kommer att vara på vår sida nu de närmsta två veckorna med tanke på det underbara vädret på Cypern just nu. Men men, Cypern väntar på oss i juli när vi kommer tillbaka och då är vi fortfarande bara i början av säsongen. 
 
Det känns lite annorlunda att åka till storstäder och hem till familjen på semester. Men det kommer att bli helt fantastiskt! ♥
 

Grattis Sverige och min älskling

Idag är det Sveriges nationaldag och Johans födelsedag. Här nere på Cypern har vi inte varit lediga från jobbet men däremot blivit utbjudna på lunch av företaget. Johan fick champagnefrukost på sängen imorse och på jobbet har vi ätit tårta. Vi är lediga på måndag så nu har vi en skön långhelg i Ayia Napa & Protaras framför oss. Vi ska äta många goda middagar och unna oss massage och SPA. Kommer att bli kanon! =)
 
 
Tänk vilken tur jag har som har hittat universums bästa pojkvän ♥

Två böcker att läsa i sommar

Hur kul är det egentligen att blogga eller att läsa en blogg om böcker? Inte jättekul men jag har två tips jag vill dela med mig av. Egentligen många fler men ja, det här får helt enkelt räcka.
 
438 dagar - boken om de svenska journalisterna Johan & Martin som hamnar i Etiopiskt fängelse i 438 dagar. Fantastisk bok måste jag säga. Tragisk och fantastisk på samma gång. Man blir verkligen berörd och sätter sitt eget liv i ett helt annat perspektiv. Vilka hjältar!
 
 
 
Sonjas sista vilja - En tjejig feel good-bok! En rolig men ändå jordnära bok som får en att drömma, skratta, känna igen sig, lova sig själv att leva livet fullt ut och göra det man verkligen vill och brinner för. Sånt gillar jag, det vet ni ju!