Säsongspremiär för Ayia Napa

Våren har bjudit på ganska dåligt väder hitills här nere på Cypern och vi har därför hållit oss här i Nicosia varje helg, vilket har varit riktigt riktigt tråkigt. Detta är verkligen en supertråkig stad och efter att ha varit här varje helg (och på veckorna också för den delen) i nästan sex månader så klättrade vi nästan på väggarna. Därför var det verkligen med stor glädje som vi åkte iväg på säsongens första weekend denna helg. Först ut fick bli Ayia Napa och Nissi Beach Resort. Det är ett hotell som kostar skjortan deluxe under högsäsongen så det var kul att vi fick en bra deal denna helg. Som namnet antyder ligger hotellet precis vid Nissi Beach, den absolut finaste stranden i Ayia Napa. Det var ett fint hotell, värt sina fyra stjärnor. Vi gillade trädgårdarna och poolområdet allra bäst och vi har verkligen haft en fantastisk helg. Nu känns det som att livet är tillbaka igen. Tack gode gud för det!
 
Kan dock erkänna att Medelhavet fortfarande är ISKALLT och att det lär dröja minst en månad innan vi kan bada som vanligt. Cyprioterna börjar vanligtvis inte att bada förrän i juni fick vi berättat för oss redan förra året när vi flyttade hit och i år blir det samma för oss. Förra året så badade vi för fullt denna tiden på året så det känns lite tråkigt. Utomhuspoolerna är också väldigt väldigt kalla än så länge. Som tur är så blir det väldigt varmt i luften i alla fall och havet/poolen är perfekt att svalka fötterna i. 
 
emmie kristoffersson

Ser hur mysigt ut som helst! :)

Veronica

Åh vad härligt det ser ut :)

vanja

härligt :)

Pouline Gernes

sv: verkligen!!

Anita

Så fina bilder!

Johanna

Bekanta vyer! Vi kom från Ayia Napa för en vecka sedan och bodde inte långt från Nissi Beach. Härlig strand, men tyvärr uppskattade vår lilla poolen så vi blev där en del. Nästa gång får vi resa 2v så vi hinner vara lite vid havet också.