Så mycket bättre

Varje söndag morgon brukar jag titta på "Så mycket bättre" på datorn. Igår var det ju Carolas dag. Vilken nostalgi det bjöd på. Först ut var låten "Det regnar i Stockholm". När jag var liten flyttade min 11 år äldre syster till Stockholm och det var nog då som mina känslor lärde sig att åka berg- och dalbana. Jag minns hur jag satt vid skrivbordet i mitt rum, hade min gråa kassettspelare framför mig och bandet med Carola spelades om och om och om igen. Jag sjöng väldigt mycket när jag var liten och just den här låten fick mig att gråta varje gång av saknaden av min syster. Usch vad jobbigt det var.
 
Jag har nog inte hört eller ens tänkt på den här låten sedan dess och när den hörde den imorse så bara kom tårarna igen. Helt okontrollerat. Precis som de gjorde vid mitt skrivbord för lite mer än 20 år sedan. Tänk att en låt kan föra med sig så mycket känslor. Gamla känslor.
 
Förutom det så tycker jag att Orups version av "Främling" var helt fantastisk. Carola kommer alltid att vara en superstjärna från min barndom och jag insåg imorse att jag är väldigt glad för att jag fick växa upp med hennes låtar. :)
 
En regning dag i Stockholm - juni 2012 :)

Vinterkläder fram

Idag har det varit mulet, regnigt och ca 20 grader varmt. Som gjort för en mysig inomhusdag med andra ord. Vi gick bland annat ned till förrådet och letade fram vinterkläderna. Vinterkläder när det fortfarande är 20 grader ute tänker ni? Ja, det börjar nämligen bli ganska kallt inomhus, den absolut största nackdelen med att bo här nere vintertid. Utomhus behövs inga vinterkläder, det är fortfarande för varmt att gå i kofta till jobbet ibland, men inomhus är det rejäla tjocksockar och tofflor som gäller - och ändå fryser vi. Vi dricker litervis med te varje dag och ändå är det bara mitten av november ännu. 
 
Om exakt fyra veckor sitter vi på planet hem till Sverige. Hem till julen. Julen som är något av det bästa som finns ♥
 
Julfint i Mall of Cyprus