Så mycket bättre

Varje söndag morgon brukar jag titta på "Så mycket bättre" på datorn. Igår var det ju Carolas dag. Vilken nostalgi det bjöd på. Först ut var låten "Det regnar i Stockholm". När jag var liten flyttade min 11 år äldre syster till Stockholm och det var nog då som mina känslor lärde sig att åka berg- och dalbana. Jag minns hur jag satt vid skrivbordet i mitt rum, hade min gråa kassettspelare framför mig och bandet med Carola spelades om och om och om igen. Jag sjöng väldigt mycket när jag var liten och just den här låten fick mig att gråta varje gång av saknaden av min syster. Usch vad jobbigt det var.
 
Jag har nog inte hört eller ens tänkt på den här låten sedan dess och när den hörde den imorse så bara kom tårarna igen. Helt okontrollerat. Precis som de gjorde vid mitt skrivbord för lite mer än 20 år sedan. Tänk att en låt kan föra med sig så mycket känslor. Gamla känslor.
 
Förutom det så tycker jag att Orups version av "Främling" var helt fantastisk. Carola kommer alltid att vara en superstjärna från min barndom och jag insåg imorse att jag är väldigt glad för att jag fick växa upp med hennes låtar. :)
 
En regning dag i Stockholm - juni 2012 :)
Malin

Jag kikade också lite på Så mycket bättre! Vad fint när en låt väcker sådana känslor och minnen. :)

biggeros

Visst väcker det minnen!! Jag växte även upp till Orup och Carola och sjöng många av deras sånger. Härligt!! Har inte följt : Så mycket bättre denna säsong. Måste gå in på datorn. Bor själv i Spanien. Kram=)

Anneli Rahm

Hej!
Vilka härliga bilder du har i din blogg. Roligt att jag hittade din blogg precis samtidigt som jag tittar på "Så mycket bättre" och i dag har planerat en resa till Cypern i slutet på maj med hela min stora familj, 21 personer. Jag undrar om du kan tipsa mig lite om var det är bäst på Cypern. Vi funderar på att antingen åka till Fig tree bay eller Ayia Napa. Vad råder du oss till? Är det blåsigare på något ställe, bättre stränder osv. Vi som åker är allt från 1 år till 67 år. Längtar!

Svar: Skickar ett mail till dig :)
Marie Bergman - Om livet på Cypern