Två månader kvar till julafton

24e oktober och två månader kvar till julafton, en av årets absolut bästa dagar. Tidigare i veckan så bokade vi alla biljetter hem till jul och biljetter till två julkonserter i Stockholm. Börjar faktiskt längta! När vi var på IKEA här i Nicosia förra helgen så fanns det både glögg och pepparkaksdeg, men inget sådant före min födelsedag. :)
 
Ikväll är vi bara hemma och tar det lugnt. Vi har lagat vår nya favoriträtt med ungsrostad sötpotatis, fläskkarré och en fetaoströra med basilika. Till det har vi druckit ett gott rött vin och så avrundade vi med lite god lyxig choklad.
 
Säsongen börjar sakta lida mot sitt slut här nere. Det kan fortfarande vara väldigt varmt på dagarna men kvällarna är kyliga och jag tror inte att det är så skönt att bada i havet längre. Vi tog årets sista dopp för två helger sedan och det ska jag försöka att leva länge på, för det var verkligen en helt fantastisk helg. Förra helgen var vi alltså hemma i Nicosia, och det var den första helgen sedan i mitten av maj som vi var hemma. Ganska sjukt när jag tänker efter. Men så otroligt fantastiskt vi har det när vi åker iväg varje helg. ♥