Det bästa med Malta

Efter att ha spenderat några dagar på Sicilien så flög vi tillbaka till Malta. Det var kaos på flygplatsen i Catania men det är en helt annan historia. Flygtiden tog ca 30 minuter (fantastiskt!!) och vi landade ganska mitt i natten på Malta igen. Vi tog taxi till St Julians där vi hade bokat hotellet Golden Tulip Vivaldi Hotel. Eftersom vi hade bott i Bugibba innan vi åkte till Sicilien så var vi inte så jätteförtjusta i Malta, men vi hoppades verkligen att våra sista dagar där skulle överraska oss positivt, ge oss allt det där vi trodde att vi skulle få när vi åkte dit. 
 
Och ja, vi blev verkligen inte besvikna. När vi bodde i Bugibba så åkte vi buss förbi både St Julians och Sliema när vi skulle till Valletta, men från bussen så missade man all charm. Efter hela St Julians och Sliema går en helt underbar strandpromenad. Nedanför strandpromenaden finns massor med platta klippor, perfekta att sola på. Från nästan varje klippa går det stegar ned i havet så att man enkelt kan bada. Efter att ha bott ca 1,5 år vid Medelhavet så är man oerhört trött på sand, så att sola och bada från klippor är helt enkelt perfekt. 
 
Vi gick fram och tillbaka efter hela strandpromenaden både dag- och kvällstid och gillade det verkligen. Vi åt fantastisk god (och superbillig!) mat överallt och ja, det var hur bra som helst. :) Här kommer lite bilder:
 
VERONICA - fashion blog

Underbara bilder! Så himla härliga! Kul inlägg :) Ha en underbar morgon som leder till en grym dag tjejen! Kramar!

Thea

Vad fint det ser ut!
Jag har just startat en blogg med enbart foton. Gå gärna in och kolla om du har lust :)
//Thea

Annika

Underbart vackert där!

zyppe

Snabbtrivdes ni kanske bättre på Malta (eller Sicilien) än på Cypern? Var det ca halva priset på utematen (och drycken) ?
Trevligare folk?

-The Curious Cat

Elin

Verkligen vackert!

Julia

åh ser fint ut :)

Amanda-fotoblogg

Vilken underbart fin blogg du har, så ljus och härlig! :)

Svar: Tack snälla du :)
Marie Bergman - Om livet på Cypern

Annellisaa

gud vad härligt:)

Angelica

Det ser jättefint ut!

bexollila

gud va fint... har aldrig vart i malta, kanske dags :)

missa inte att jag tävlar ut en personlig header, kram! - http://www.nattstad.se/bexollila/vinn-en-header-15919549

Lisa

Ser helt fantastiskt ut!! :)

MY VESTLUND '

härliga bilder!