Ålandsweekend

Jag har världens duktigaste och bästa älskling. Hela sommaren har han pluggat till provet för Swedsec-licensen. Den 19e augusti var det dags och han klarade det med bravur! Jag är så otroligt stolt över honom, han är verkligen bäst. ♥
 
Det betyder ju dock också att våra resmöjligheter denna sommar har varit ganska begränsade. Den här helgen ville vi därför hitta på något och det slutade med att vi bokade in en weekend på Åland. Vi åkte med Eckerölinjen mellan Grisslehamn och Eckerö men bodde i Mariehamn. Mariehamn var väldigt litet (med betoning på väldigt). Vi trodde att det skulle vara lite större och finnas mer saker att göra, men samtidigt var vi väldigt trötta så det passade oss rätt bra att bara mysa runt. 
 
Vi bodde på Hotel Pommern som var ett mycket bra hotell mitt i Mariehamn. Jättefräscht, bra service, bra frukost, jättefint rum med egen espressomaskin och bra restaurang etc. Vi är så himla tacksamma för sådant nu efter att ha bott två år på Cypern, he he. 
 
Igår strosade vi runt i några timmar i det härliga vädret. Det var riktigt varmt och skönt. Vi gick till båten Pommern, gick upp till en högt belägen utsiktsplats, hamnade i en blåbärsskog, utforskade parker och kollade in båtarna i hamnen. Det visade sig även vara "Forneldens dag" igår vilket bland annat firades med massor av fantastiska fyrverkerier nere vid hamnen på kvällen. Jag älskar fyrverkerier! Speciellt när de skjuts iväg i takt till musik som det gjordes igår. Hur bra som helst! :)
 
Idag på båten tillbaka till Grisslehamn så satt vi högst uppe på däck och njöt av solen i två timmar. Det var också väldigt härligt!